בקשר ליום שישי

omni96

New member
בקשר ליום שישי

דבר ראשון אני בא בשעה 13:15 ככה אל תשאלו למה ואני אלך ישר לחלק של הסקייט וכולנו ניפגש שמה נשאר שמה עד חמש ככה ואז נלך משמה כי הכל יגמר דבר שני מה נעשה אחרי חמש? חוזרים הביתה? נשארים בת"א לעשות שטויות? יש גם אפשרות ללכת בתשע בערב לברקוד (יש מסיבת מטאל) תגובות...

Jackass Girl

New member
../images/Emo41.gif אוקיי אז ככה...

אני גם באה מחר! מישהו אולי מוכן להגיד לי בבקשה איפה זה ה"חלק של הסקייט"? כי לא הייתי פה מלא זמן ולא הבנתי מה הולך פה...חוצמזה שאור הסביר לי שזה ליד הסנטר...זהו! וד"א אור אני היום עושה ראסטות כי הורדתי אותן אתמול אז היום אני עושה חדשות ומחר תיראו אותי עם ראסטות... יוווו אני אומרת לכם אני יעשה אמיתיות! אני מכורה!!

מ מ מיתר

New member
איך הורדת ראסטות!? אני מת לעשות

ראסטות אבל ההורים שלי לא מרשים לי... אז את אומר שיש כזה דבר ראסטות חד פעמיות?! יש מצב את מכינה לי מחר?... ואיך מורדים את הראסטות האלו?

Jackass Girl

New member
חחחחחחחחחח

הייתה לי הופעה אז עשיתי בשביל ההופעה ואחרי ההופעה חחפתי והורדתי אותן...זה מה-זה לא בעיה לעשות חד פעמיות...כאילו אבל אם אתה רוצה שהן ישארו את צריך לא לחפוף הרבה זמן וכל הזמן לחזק את הקשרים...

Jackass Girl

New member
בטח../images/Emo70.gif

אבל...יש רק בעיה אחת...שצריך מין ספריי כזה ויש כזה רק במספרות...לי היה כזה בגלל שאימא שלי הייתה ספרית... אבל חפיף אני כמעט בטוחה שאתה יכול לעשות את זה עם כל ג'ל מספיק חזק, מוס או ספריי מייצב... עכשיו חשוב שהשיער יהיה יבש...כאילו לא אחרי חפיפה
עכשיו תיקח קצוות שיער שים עליה את החומר (ספריי, ג'ל, מוס ...) ותעשה קרים קטנים ותייבש עם פן...ועכשיו תמשיך ככה לקצוות שיער הבאה.. זה לראסטות יותר עמידות יעני לשבוע שבועיים...אתה מבין? אני עושה ראסטות רק לכמה ימים..אם אתה רוצה לכמה ימים אז אל תעשה קשים פשוט תסובב את השיער שלך ותשים חומר... וזהו
אם אתה צריך עוד עזרה שלח לי הודעה ל# 167646925

Punkit1

New member
גם אני רוצהה!!!!!!!!!

רגע אבל איך אני עושה את הקשרים האלה?

Jackass Girl

New member
אההה זה לא בעיה...

אם יש לך נעליים אם שרוכים אז נכון שלפני שקושרים יעני עם קשירה ממש אז עושים קודם מין חשר כזה שמשלבים את שתי השרוכים לפני הקשירה עצמה...ככה את צריכה לעשות
הרבה הרבה קשרים עד שאת מגיע לסוף של השיערואז לגלגל אותו...

Punkit1

New member
לא הולך לי...ברגע שאני מסיימת ....

ואני מגלגלת אז הכל נפרםם..כי השיער שלי חלק! אוףף איזה עיצבון

omni96

New member
היא אמרה שאפשר ג'ל

או שאולי מה שרעות שמה (בדיחה פרטית)

Punkit1

New member
לא יודעת אם למישו יהיה איכפת אבל...

אני יגיד את זה בכל זאת! בחודש פבואר תתחיל הסידרה Viva La Bam באמ טי וי..לא אמ טי וי 2 ולא כלום! באמ טי וי הרגיל שלכולנו יש! אני ראיתי רק את העונה הראשונה! וזאת סידר מצויינת! אני חושבת שהם שמים או את העונה הראשונה או את השניה אין לי מושג.. ותאריכים וימים יגידו בהמשך חודש פבואר אם אני יראה אני ירשום את זה פה..לכל מי שמעוניין כמובן...

AdShEaTaKoRe

New member
בואנה מה זה פה? מספרה?!?!

והנה משפט שבנאדם מאוד חכם אמר:"יאללה!!! תרביץ אותה... אל תהיה כוסית!!!!!" שפיץ אני אוהב אותך אחי מתי יגמר החודש אה????????????????? תסיים כבר חודש ובוא יקקה (נצלוש חבל על הזמן אה?

Jackass Girl

New member
ד"א

לא נראה לי שיש מצב שאני מכינה לך מחר בגלל שלקח לי 3-4 שעות להכין אותן... חחח סורי... אבל אולי מפגש פורום הבא כן..

MiNUsH

New member
איזה צרוף מקרים!!!!

גם אני עשיתי ראסטות (היו לי אותם לאיז 3-4 ימים) ופירקתי ביום שני... זה באמת לא בעיה לעשות אבל זה תלוי בשיער...

sweet 666

New member
מה שתגיד, אני באה כבר היום...

אין לי כוח להתעורר מוקדם מחר... ואם אתה שואל אותי, לא נראה לי שנלך הביתה ב5....לא יתכן פשוט...

למעלה