בקשר ליום העצמאות

Bodom-child

New member
בקשר ליום העצמאות

נודע לי שבפילבוקס בחולון מופיעים אינפקציה, מוניקה סקס, אסף אמדורסקי ועוד כל מיני להקות מחולון ויש כמה כאלה ממש מצויינות

metal

New member
מי אמר לך ...גם אני מחולון....

לא שמעתי על זה ...מדוע לא שמעתי על זה ?

Bodom-child

New member
אמרו לי אנשים

שאני מכיר.... הם אמרו שכתבו על זה בשקמה (רק חולוני או חולוני לשעבר כמוני אמור לדעת מה זה )

metal

New member
השיקמה חחחחחחח

אתה חולוני לשעבר ?????????. אם כן , אז רק שתדע שהרסו לנו את העיר, מילאו לנו אותה בינשולים (חיה מפחידה כזאת) , השברולט ירד לתחתית שבתחתיות , ובכלל....המצב על הפרצוף...... השיקמה , אחלה מקומון - עצוב!!!!!!!!!!!!! אני כבר אראה על מה אתה שח..... אם לא זרקנו אותו מאתמול....

Bodom-child

New member
אני לא מנותק לגמרי !

אני גר בראשון אבל רוב חיי אני מעביר בחולון... השברולט היה מועדון נחמד בזמנו ואני מדבר על תקופת כיתה ט` שכל הזמן השמיעו שם אותו הדבר והיו ערבי להקות נחמדים למדי אבל קצת גדלנו.... סליחה על השאלה האישית בפורום אבל מאיפה את בחולון ואיפה את לומדת ?

metal

New member
אהההה...הייתי בטוחה שהתנתקת.

אמממ...אני בכיתתה יב` אפשר לומר שבכיתה ט` וי` עד האמצע של י` הייתי הולכת לעיתים לשברולט... כיום המצב עצוב אני גרה בהסתדרות לומדת בק``ש

Bodom-child

New member
אז נוסעים לתל אביב....

ביג דיל, זה גם לא כל כך יקר שמתארגנים כמה חבר`ה ביחד... אני מכיר מלא בק``ש...

metal

New member
הולכים לת``א אל דאגה.....

אתה ממקוה , איזה כיתה?

pows

New member
קרית שמונה!!!!!!!!!!

נו גם אני מקרית שמונה ואני ועוד כמה חבריה מארגנים כבר מסיבה רביעית או שלישית של רוק-מטאל אז אנא לא להגיד שאנחנו לא עושים את המאמץ בצפון ,ושאין כלום בצפון (היית בכלל במסיבות זה היה ויהיה במפלגת העבודה) והמסיבה הבאה היא ב- 4.5

RoukDuddy

New member
למה לבוא?

נכון אינפקציה ומוניקה זה פצצות של להקות אבל אסף אמדורסקי...איכס!!!! די!!! נמאס מימנו אפילו את השיר היחיד שטוב אצלו לא רק שהוא לא ממש יודע לבצא הוא גם הרס,אנס,וחילל עם גירסת האוס מגעילה!!!

metal

New member
אסף אמדורסקי באמת התדרדר

אבל השיר עם המנועים (אני לא ממש זוכרת את השם )- שהוא משלב את ההקלטה של ענבל פרלמוטר - זה קטע טוב. לא שאסף אמדורסקי היה משהו ...אבל לא משנה ...

ממש לא

א``א הוא אחד האומנים הכי מעניינים ומוערכים(על ידי..) בארץ ובאלבום מנועים שקטים הוא הוכיח שמוזיקה אלקטרונית לא חייבת להישמע כמו ברטני ספירט ואפילו היא יכולה להיות יפה ואנטליגנטית

למעלה