חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק מקסימה...
ט טלי שרון אחת ויחידה New member 11/3/05 #14 סורי שאני מציפה בשאלות..יש לי עוד 2 1. איך עושים שירשור?! 2. איפה יש את הסרטון שמראה מה יהיה בעוד כמה שנים במיכאלה???
סורי שאני מציפה בשאלות..יש לי עוד 2 1. איך עושים שירשור?! 2. איפה יש את הסרטון שמראה מה יהיה בעוד כמה שנים במיכאלה???
N nitsan13 New member 11/3/05 #15 ......... כנסי 1. נכון פתחת הודעה אז במקום כל שניה לפתוח עוד אחת תילחצי בהודעה שפתחת הוספת תגובה ואז תיכתבי מה שאת רוצה 2. אה?
......... כנסי 1. נכון פתחת הודעה אז במקום כל שניה לפתוח עוד אחת תילחצי בהודעה שפתחת הוספת תגובה ואז תיכתבי מה שאת רוצה 2. אה?
ט טלי שרון אחת ויחידה New member 11/3/05 #18 לטלי שרון (האמיתית, המקורית!!!) אני מצטערת אם מה שכתבתי (זאת אומרת-איך שהתבאטתי בהודעותיי האחרונות) גרם לך להרגיש לא בנוח או הרגשה חונקת ומציקה...
לטלי שרון (האמיתית, המקורית!!!) אני מצטערת אם מה שכתבתי (זאת אומרת-איך שהתבאטתי בהודעותיי האחרונות) גרם לך להרגיש לא בנוח או הרגשה חונקת ומציקה...
ח חצילה בסטייל New member 11/3/05 #19 ../images/Emo11.gifאהם טלי לא תראה תהודעה הזאת... אחת ל10000000%
ג גל אדום New member 11/3/05 #10 לזה קוראים שאלה מוטעית ../images/Emo8.gif יש כאן שאלה + הטעייה + רמיזה לתשובה שרוצים לקבל.