בקשר לטיזר

בקשר לטיזר

אני רואה את הטיזר עוד פעם ועוד פעם וכשאני מגיעה לקטע שאנאקין...סליחה...וידר, נלחם באובי (מעיף אותו\ חונק אותו,מסתכל עליו בשנאה נוראית
וכו') הדבר היחיד שאני חושבת עליו הוא - אנאקין, איך אתה יכול להתנהג ככה לאובי?!לא ליודה, לא לוינדו- לאובי!!
!!- האיש שהכי קרוב לאבא שהיה לך אי פעם ושבילית איתו את רב חייך, ואולי זה נשמע לא נורמלי (ומוזר) אבל זה קורע אותי מבפנים
משהו יודע מי היצור המכוער שדומה לקיסר עם החרב האדומה והשיניים העקומות? משהו משחק בגלקסיס בשרת STARSIDE???

funkey monkey

New member
הוא מנסה להתכחש.

להיותו קנדי בכך שהוא משמיד את כל מי שמכיר אותו. אישית? רעיון חכם. והחייזר ההוא עד כמה שאני יודע זה לא סידיוס, אלא אחד שעוד לא יודעים מי זה.

Elad1cell

New member
Not exactly...

He`s had dorment issues with Obi Wan ever since Episode 2, and probably even before. He always said Obi Wan was against him, that he was holding him back, etc, and it was just a matter of time, careful nurturing of his anger, and then a final straw as a trigger, to tip Anakin off the edge and into hating Obi Wan enough. Anakin may not even understand at this point that his descent to the Dark Side has begun, and with the carefully planned guidance, his descent down the dark path can remain dorment until it has gone too far even for him to stop it, even if he wanted to.

Elad1cell

New member
Not exactly...

He`s had dorment issues with Obi Wan ever since Episode 2, and probably even before. He always said Obi Wan was against him, that he was holding him back, etc, and it was just a matter of time, careful nurturing of his anger, and then a final straw as a trigger, to tip Anakin off the edge and into hating Obi Wan enough. Anakin may not even understand at this point that his descent to the Dark Side has begun, and with the carefully planned guidance, his descent down the dark path can remain dorment until it has gone too far even for him to stop it, even if he wanted to.

the Sithari

New member
זה סידיוס כנראה

המכוער השני עם השיניים העקומות והבגד האדום זה טיאון מדון

סידיוס

New member
?

טיאון מה ?? ספר לי יותר... סידיוס נלחם במייס ווינדו והורג אותו, את זה כולם ידעו... יש שם אחד מכוער לבן - זה קפטן גריבוס, אחד עם 4 לייטסייברים.. קטלני ביותר. זה בטח יהיה סרט ענק, אבל האם הוא יצליח להתעלות על שר הטבעות השלישי ?

the Sithari

New member
Tion Meddon

לא יודע כל כך מה הסיפור שלו אבל הוא אמור להיות איזה שומר\פוליטיקאי מאיזה כוכב לא ידוע

blagen

New member
לא סידיוס הורג את וינדו!

לפי השמועות זה ג'נגו פט שנוקם את הרצח של אביו.... עם עזרה של עוד איזה שלושה חברה בטח.

the Sithari

New member
זה הדבר שהכי לא יקרה

דבר ראשון זה בובה פט- מייס ערף את הראש של ג'אנגו. וחוץ מזה, בובה רק בן איזה 10, איך הוא יכול להרוג ג'דיי מאסטר? ובטריילר רואים בפירוש שמייס נלחם נגד חרב אדומה

blagen

New member
הוא נלחם עם דוקו...

אבל דוקו לא מת בקרב הזה, אולי מייס מת בקרב עם דוקו.... כי אנאקין הוא זה שהרג את דוקו.

igurman

New member
נו מה לעשות

אנאקין נלקח על ידי הצד האפל =[ נהפך יותר מידי מרושע. לא, אני משחק גלקסיס בAhazi

juggernaut

New member
אני משחק באהזי וגם

ממליץ לך לבוא לשרת הזה כי יש בו ישראלים ומקימים בו גילד ישראלי בקרוב.

igurman

New member
"כולם"?

ואני הייתי בטוח שאני ועוד שני אנשים ישראליים משחקים מכל הארץ. מי עוד משחק? מישהו בהאזי?

funkey monkey

New member
הייתה קהילה בגיימר.

אבל אני חושב שכבר הרוב שם עזבו, ועוד מעט מאוד משחקים.

juggernaut

New member
כבר לא משחקים באקליפס..

הישראלים היחידים שנשארו בגיימר עברו לאהזי... הרוב עזבו בגלל ואו או משחק אחר... אבל אני שומר אמונים לגלקסיס!(כלומר...כשיגמר הבטא של ואו)

למעלה