בקשר לטורנירים

max is back

New member
בקשר לטורנירים

אמרו פה שיש טורנירים ביום שבת. האם זה בטוח ותמיד יש? והאם נשארו שחקנים עוד לפני 3-4 שנים ככה. בתקופה שכאוס אינבייג'ן היה עוד חדש. אני רוצה לבקר ואולי לחזור לשחק. אז תגידו לי מתי לבוא שבטוח יהיו אנשים וכמה אנשים ישנים שאני מכיר.

impale

New member
רגע...

מקס? מקס שהיה חבר של חיים? וכן... הרבה מאוד מהשחקנים מאותה תקופה עדיין משחקים.. עידו,עידן,מרום,מור,יוני,רועי,שחק ושאר ירקות. הטורנירים השבועיים שם טיפה בשפל .. כרגיל.. עד שהסדרה תחזור.. אם אתה רוצה ממש לפגוש אנשים ותיקים וזה אולי עדיף לך להגיע לטורניר הגדול הבא בפריק. (היום הטורנירים הגדולים הם בפריק תל אביב.. )

פרדי,זה לא נכון...

פרדי,הטורנירים לא בשפל,בימי שבת בראשון ממש כיף,יש בין 12-15 אנשים,שזה ממש כיף,ולפעמים מפציצים באיזה 20,משהו כזה,ובלי קשר,פשוט כיף. וגם בפריק,אולי שם יש בסביבות 10 אנשים,אבל בכל זאת,זה מאוד כיף :) כמובן שבטורנירים הגדולים יש המון,באיפות היו 100 משתתפים.

מקס מקס? >< מקס וחיים כאילו?

אתה מקס? מבת ים? חבר של חיים? אם כן,אני מור,מראשון,זוכר? חחח במידה וזה אתה,ממש מגניב שאתה רוצה לחזור,צור קשר ונדבר על טורנירים,וכל מה שמסביב.

impale

New member
ד"א מור לא הזכיר

בניגוד למה שהיה לפני 3-4 שנים.. אנחנו הרבה יותר מסודרים עכשיו =) יש לנו פורום קהילתי ד"א .. הרבה מהותיקים גולשים שם : זה גם המקום להתעדכן בבאנים חדשים ושטויות מהסוג הזה. http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?act=idx

max is back

New member
כן זה אני!!

היתי שמח להיפגש איתכם שוב ואולי אפילו לחזור לשחק. תשאירו אי סי או מסנג'ר ונדבר. או תכתבו לי באימייל ל[email protected]

impale

New member
הסופתי אותך :O

ואו,אני חושב שאני נכנסתי טיפה לפני הפרישה שלכם..

Witchcrafts

New member
מה? מו? מי?

לפי התגובות, אני מבינה שיש לך היסטוריה עם הקהילה. אז, התואיל לפרט? ומה גרם לך לפרוש? (-:

למעלה