בקשר לטופס הירוק ? הטופס הירוק תקף לאיזה שהיא תקופת זמן ?
D davidman2 New member 28/7/06 #3 אממ אז עם הטופס שהוצאתי אני יכול לחכות נניח שנה וחצי (עד שנתיים) ורק אחרי זה לעשות תאוריה אני צודק ?
1 100vardit New member 28/7/06 #4 בשביל מה?! תקשיב-אם כבר הוצאת טופס,יאללה-תתחיל ותסיים עם התאוריה. אני הוצאתי פעמיים(בעצם שלוש)טופס ירוק. תבין-לפעמים הרישיון לוקח יותר זמן מהמצופה.ואז,סתם חבל לעשות שוב... הבנת?
בשביל מה?! תקשיב-אם כבר הוצאת טופס,יאללה-תתחיל ותסיים עם התאוריה. אני הוצאתי פעמיים(בעצם שלוש)טופס ירוק. תבין-לפעמים הרישיון לוקח יותר זמן מהמצופה.ואז,סתם חבל לעשות שוב... הבנת?
D davidman2 New member 28/7/06 #5 לא אני מתכוון בתוך שובע לסיים ... אני מתכוון בתוך שבוע לסיים עם התאוריה אבל אמרו לי שהטופס הוא תקף רק לשבוע ? בגלל זה אני שואל
לא אני מתכוון בתוך שובע לסיים ... אני מתכוון בתוך שבוע לסיים עם התאוריה אבל אמרו לי שהטופס הוא תקף רק לשבוע ? בגלל זה אני שואל
T talush2005 New member 28/7/06 #6 הטופס לא תקף לשבוע....מה פתאום? אני מניחה שהוא לשנתיים כמו התיאוריה עצמה....
L lsd600 New member 28/7/06 #7 לטופס הירוק אין תוקף. תוקף הבדיקות הרפואיות: שנתיים. תוקף מבחן התאוריה: שנתיים.