בקשר לחלקי חילוף..

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
בקשר לחלקי חילוף..

היום שוב ראיתי אספלט... . חוסר ריכוז של שניה+שמש בפנים+אספלט מחורבש בלימת חירום לא מוצלחת (אבל נמנעתי מפגיעה ברכב לפני) -לרוכב שלום. זקוק בדחיפות לכידון ל er . זקוק להמלצות למקומות שמחזיקים אופנועים מפירוק. תודה יאיר

° זואי °

New member
ואני ראיתי ציפור

שחשבה שהיא זבובון והחליטה להתאבד במעוף ישר לתוך הקסדה שלי לרוכבת, לאופנוע ולקסדה שלום לציפור...... לא כל כך

YLEE

New member
../images/Emo79.gif ואני ראיתי ברוש...../images/Emo79.gif

JackR1

New member
יגאל אופנועים, ת"א - ופעם הבאה...

..תעשה טובה, בבקשה, חבל לחזור על הניסיון העקום שהיה לי כשאני התחלתי.. נפלתי כמה פעמים, וגיליתי שזה בכלל לא מפחיד ואפילו לא ממש מזיק לאופנוע, עד שנשכבתי בבי"ח לחודש ונשארתי קצת נכה (לא יותר מדי, למזלי). תמצא סיבות יותר טובות ליפול, אם כבר אתה ממש מתאמן
נ.ב. אני גם עכשיו צריך טיפול פסיכיאטרי קליל עם הרכיבה שלי, ואני לא רוצה שהאופנוע יהיה זה ש"יאפס" אותי.. זה יכאב, הפלסטיקים שלי פגיעים יותר, והחלקים עולים פי 10 מ-ER. אז בדרך אני משכנע לא רק אותך, אלא גם את עצמי..

JackR1

New member
סמוך לבני בייקר בת"א

בני בייקר נמצא רחוב צ'לנוב 36 תל אביב. זאת פינה של רחוב, וברחוב שמתחבר לצ'לנוב בפינה הזאת נמצא המחסן שלו.

C O L T

New member
כידון מפירוק? למה?

תשיג לך כידון תחליפי דומה וזהו, לדעתי אין שום בעיה להתאים איזה כידון איכותי, ואולי כדאי אפילו ללכת לכיוון הסטריטפייטר ולקנות כידון שטח רחב יותר, רק תזהר שלא תגזים, יש מגבלה של אורך כבלים\צנרת.

rech

New member
מאיפה?

האופנוע הוא הכלי רכב שלי, ואני לא כל כך יכול להשבית אותו עד שתגיע הזמנה באינטרנט או משהו כזה... האם במוסכים (ושוב, אני בב"ש
, ולא בטוח ביכולת שלי לרכב איתו במצבו עד ת"א ) יש כידונים תחליפיים?

C O L T

New member
מזמן לא הייתי בב"ש

בחנויות בתל אביב לא חסר כאלה. אולי יהיה למישהו בב"ש, תן צלצול למוסכים\חנויות , תברר.

C O L T

New member
אה, כן, אפשר גם לסדר משלוח מהיר

לקנות בת"א ולסדר שישלחו עם מוניות, יגיע באותו היום. רק לוודא שיהיה מתאים מראש.

למעלה