בקשר לחופשות...

בקשר לחופשות...

הבנתי מהמנהלת שלי שבזמני חול המועד ובתקופות של חגים מקבלים איזשהוא חוזר בנוגע לכמה שעות צריך לעבוד באותו השבוע. רציתי לשאול אם גם אצלכן זה ככה ואם כן כמה שעות יוצא לכן לעבוד? חוץ מזה שנה טובה וחג שמח לכל בנות השירות ולבנות הפורום

הייבי

New member
אני הבנתי

מהרכזת שלי בשלומית שבחול המועד וערבי חג עובדים חצי יום ו"חותמים" חצי יום חופש - כאילו מפחיתים מסה"כ ימי החופשה חצאי ימים עבור הימים האלה.. אז זה דווקא לא רע - זה בסה"כ 4 שעות ביום.. אבל תתקשרי לרכזת שלך לברר.. לא?

ע ד י ו ש

New member
חופשות

אז ככה בעיקרון צריך לעבוד בחול המועד (לא משנה כמה שעות). אבל... אם המקום בו את עושה שירות סגור לדוגמא ביתי ספר אז את רושמת בדוח נוכחות מוסד סגור. אם אני לא טועה זה יורד לך מסה"כ ימי החופשה. לגבי ערבי חג שזה אותו דבר רק שיורד לך רק חצי יום חופש. מקווה שעזרתי לך.

ועוד דבר

אם אני רוצה לקחת יום חופש במהלך שבוע רגיל (לא חול המועד) אז אני צריכה לעבוד ביום החופשי שלי?

Nomi11

New member
השלמת יום

אם יש לך ימים נוספים שעבדת והם הצטברו לזכותך- אז לא תצטרכי להשלים. אבל אם אין לך ימים נוספים- תצטרכי להשלים אותו במהלך השנה..

הייבי

New member
זה מבלבל כי גם אנחנו מבולבלות

בגדול כל אחת כותבת מה שהיא יודעת ומה שיש אצלה בעמותה.. אם תרשמי דרך איזה עמותה את עושה אולי מישהו יוכל לתת לך גירסא יותר ממוקדת... (אם את דרך שלומית, אני יכולה לנסות לעזור, דיי הצקתי לרכזת שלי הרבה בנושא..)

D a r k l a d y

New member
העמותה שלי היא עמותת של

כעקרון לפי מיטב ידיעתי, בית משפט לא אמור לעבוד בחג אבל יש מספר עובדים, מאוד מצומצם. מישהי יודעת אולי מה כולל ימי חופשת חגים? סליחה על ההצקה אבל אני ממש לא יודעת מה ואיך, וזה מעציב אותי.

Nomi11

New member
לוח חופשות

ערב ראש השנה+ ראש השנה ==> 15-17/9 ערב יום כיפור+ יום כיפור ==> 24-25/9 ערב סוכות+ סוכות ==> 29/9- 7/10 חנוכה ==> יום חופש אחד לפי בחירה פורים ==> 25/3 ערב פסח+ פסח ==> 23-30/4 יום העצמאות ==> 12/5 ערב שבועות+ שבועות ==> 12-13/6 תשעה באב ==> 14/8 כמובן שיש מקומות שמקבלים חופשות נוספות, ויש מקומות שעובדים גם בימי חופש (כמו אצלי בבית חולים שעבדתי ערב סוכות, וגם בחול המועד), אבל להם זה מצטבר פשוט לימים נוספים, ולכן מותר לי לקחת 20 ימי חופש במשך השנה...

הייבי

New member
לוח חופשות (לפי שלומית)

ראש השנה - 2 ימים יום כיפור- 1 יום סוכות- 1 יום שמחת תורה- 1 יום פסח - 2 ימים (חג ראשון וחג שני) שבועות - 1 יום יום העצמאות -1 יום בנוסף יש ימי חופשה שאפשר לקחת מתי שרוצים כאשר כל יום של חול המועד או ערב חג עולה בחצי יום חופש (אלא אם במקום שירות שלך משרתים יום מלא ואת משרתת אותו במלואו - כאילו מערכת רגילה ) אצלי לדוגמא בקופ"ח עובדים בחול המועד ובערבי חג חצי יום - אז אני משרתת 4 שעות וחותמת חצי יום חופש בעמותה. למשרתים בבית ספר ובמערכת החינוך- החופשות בהתאם לחופשות התלמידים (ללא אפשרות לקחת ימים נוספים - לפי מה שאני הבנתי) בכל מקרה, הכי פשוט זה לחפש בתקנון של העמותה או להתקשר לרכזת שלך לשאול..

למעלה