בקשר לחולצות

אניפה

New member
בקשר לחולצות

האם אתם לובשים את החולצות לא רק באירועי דפש, מסיבות, הופעות וכו' או גם ביום יום מדי פעם?
(הגופיה מההופעה החדשה, חולצות wrong ו-peace)...

LeannS

New member
כן

לבשתי את הגופיה לעבודה. לאף אחד זה לא הזיז.אפילו לא שאלו מה הקטע שלה.

אניפה

New member
וואלה?

כשאלבש אותה אני גם מצפה לתגובות, נראה. אני מקווה שכן ישימו לב....

westend girl

New member
אם הייתה לי חולצה יפה שלהם

(יפה/מגניבה בלי קשר לזה שהיא שלהם או לא, מבחינת גזרה, צבעים וכו'), הייתי הולכת איתה ביום יום בדיוק כמו עם כל חולצה אחרת. הבעיה היא שלרוב (לא תמיד, אל תסכלו אותי), חולצות מהסוג הזה לא ניחנות בעיצוב מחמיא במיוחד, או שכמו במקרה הנוכחי - הלוגו של האלבום שמופיע על החולצות הוא ממש מכוער בעיניי, אז גם למסיבה/הופעה לא הייתי לובשת את זה.

אניפה

New member
אני דווקא אהבתי

את הגופיה החדשה וחולצת ה-wrong. הן מספיק חתיכיות שבא לי ללכת איתן ככה סתם. כרגע רק עם הגופיה כי חם מדי בשביל חולצה, אבל גם את החולצה אלבש בכיף. החולצה שקיבלתי (קניתי באינטרנט אחרי שהתחרטתי שלא קניתי בהופעה) של peace (למרות שהזמנתי מההתחלה את wrong) היא מבד עבה ולא נעים, נראה לי שהיא לא מתאימה בכלל לקיץ שלנו, (אם כבר אז לקיץ האירופאי) אולי אלך איתה בחורף בימים הפחות קרים (לצערי יש יותר מדי כאלו) או כמו שהמוכרות בדוכנים בהופעה לבשו, מעל חולצה עם שרוול ארוך. החולצה של wrong מחמיאה (לטעמי), שחור זה מרזה, אין ספק, גם העיצוב שלה מוצא חן בעיני והיא מבד דק ונעים יותר מהשנייה שקיבלתי (משום מה. כנראה ייצרו חיקוי או משהו כזה. החולצות שמכרו בהופעה יותר איכותיות) כנ"ל לגבי הגופיה... אז אתם אומרים שזה לא מוזר ללכת איתן ככה? סבבי, אני הולכת ליהנות מהן....

../images/Emo45.gif זאת הסיבה שעשיתי חולצה בהזמנה אישית

של violator וכיתוב יפה ועדין כדי שכן אוכל ללבוש לעבודה... ודווקא מפרגנים שם ( הילדים בפרט
).

אניפה

New member
ובגלל זה העדפתי את wrong

על פני peace למרות שהחולצות דומות. למי שלא מכיר לא התאים לי להסתובב עם המילה peace, ככה, לא נראה לי. wrong נשמע לי יותר מגניב, אנא עארף...את שני הצבעים אני אוהבת...

Another Girl

New member
אני מסוגלת ללכת בכיף

עם חולצות כאלו לעבודה/יציאות. גם ככה החולצות שאני מזמינה הן לא סתם טי שירטים אלא חולצות עם גזרות יפות ועיצובים שאני אוהבת, אז... אגב - היום הגיעה אליי החולצה של Girls Gahan Wild שהזמנתי. מהממת
(רק חבל שיש הדפס של טור אוף ד'ה יוניברס על הגב מאחורה, זה די מקלקל...)

חולצה יפהפיה אבל בעייתית

במסיבה של יום שישי באתי עם החולצה הרשמית של טור אוף יוניברס שכוללת מאחור את רשימת עשרות המופעים שהיו מתוכננים לטור (בסוף רק המופע הראשון ברשימה יהיה רלוונטי
אולי זה עוד ייהפך לפריט אספנות בינלאומי...) . החולצה עצמה מאוד יפה ואנשים במסיבה התעניינו איפה אפשר להשיג אותה. כאן אני הופתעתי כי הסתובבתי וחיפשתי ולא מצאתי אצל הבאים למסיבה מישהו עם כיתוב זהה. הבעייה היא שאחרי כמה כביסות הכיתוב העשיר מאחור יימחק וזה יהרוס את הפואנטה של היופי שלה, ככה שנראה לי שהחולצה הזאת תשמש יותר כמוזיאון ומזכרת מאשר תעלה על גופי. עד ההופעה הבאה.

למעלה