בקשר לחולצות...

MsUnderstood

New member
בקשר לחולצות...

אפשר לעשות דרך הקיבוץ שלי...אבל זה יעלה כסף....כאילו משהו כמו 23 שקל לחולצה ועוד 80 שקל גלופה שיחולק בין כולם... אז רוצים?

Nipiy

New member
משהו שקשור למבצע סבתא או קיבוץ

קיבוצניקים - נזכור ונמשיך לזכור (דומה לסלוגן של גוש קטיף, נזכור ונחזור) דור שלם דורש דירות חשבו לעשות אצלנו חולצות ורודות שכתוב עליהן אני ר"יניק גאה..זה היה יכול מצחיק..לא!

MsUnderstood

New member
אז שמישהו יכין ציור ואני אארגן הכל..

וזה יותר מ23...תלוי כמה יזמינו... וצריך לראות איך יעבירו לי ת'כסף....

טיפקסית

New member
בכיף

לקיבוץ שלי עשו עכשיו חולצות חדשות בשנה שעברה לכבוד יום הולדת 70 אבל לנו זה עלה 10 שקל בחג הקיבוץ. ועד עכשיו מוכרים אותן בכלבו שלנו כי נשאר כזה עודף ענק שאי אפשר להאמין. אגב אם כבר חולצות תנסו לברר ברשת "אדיב" הם עשים את החולצות של הבי"ס שלנו ותמיד אנחנו מקבלים הנחה מטורפת אצלם.

MsUnderstood

New member
את יכולה לברר כמה זה עולה או להביא לי טלפון

שלהם? איפה הם יושבים בכלל?

MsUnderstood

New member
זה אכן בת"א...שלחתי להם מייל

נראה איפה יותר זול...בקיבוץ או שם...

Nipiy

New member
רעיון לחולצה - יש מכבי? גם אני קיבוצניק

כל הזכויות לצילום ולכיתוב שמורות לי.

moranka

New member
מחיאות, מחיאות!

מעולה!. הערות בונות (לפי דעתי): - יש קצת רווח גדול מדי בין המשפטים. - תנסה אולי גופן שונה ותראה איך זה משפיע. (התאהבת בגופן הזה נראה לי). - אם האובייקט שאתה רוצה להבליט הוא ירוק, תנסה לעשות לו רקע בצבע שיבליט, נגיד אדום אבל ממש ממש חלש. ואולי צל שמטיל הבקבוק יכול להוסיף. חוצמזה- אתה (או מישהו אחר) חייב לספר לי מה הסוף של קיילXY. זה נמרח כמו מרגרינה על מצה בפסח

Nipiy

New member
עונה ראשונה או שנייה?

בראשונה הוא נוסע עם "ההורים המאמצים" בשנייה הוא מת (חחח מואההההה..סתם)

moranka

New member
בראשונה-

למה הוא נוסע, לאן? ביום ראשון חוזר בובות!!

כן, בובות חוזר ואני לא מאמין שאני אומר את זה

אבל התגעגתי. ואיזה כיף שדנה פרידר מתה, ממש נמאס כבר לראות אותה בכל חור. וקייל הזה, שתי טיפות קינלי מאיזה בחור מהקיבוץ שלי.

למעלה