בקשר להתקפות

rony62

New member
בקשר להתקפות

בניתי עכשיו בפעם הראשונה 20 חיילים (שמסומנים בחרב כזאת בצבע כסף אם אני לא טועה), עכשיו יש כפר לידי ואני "לשדוד אותו". איך אני יודע אם/אין/יש לו צבא? יש שני אפשרויות של תקיפה, אם אפשר לקבל הסבר קצר על כל אחד מהם? מה ההפרש אוכלוסיות שצריך להיות ביננו אם אני רוצה להיות בטוח שהוא לא יהרוג לי את כל החיילים? אם כמה חיילים כדאי לתקוף? תודה רבה לעוזרים.

Dr koko

New member
תשובה;

דבר ראשון אני מניח שאתה רומאי וסוג החיילים שייצרת אלה Legionnaire (מופיעים כחרב בצבע כסף), היחידה הזאת היא היחידה הפשוטה של החיילים אצל הרומאים. - כדי לדעת אם יש / אין לאויב שלך צבא ואם כן אז כמה, אתה צריך לשלוח עליו מרגלים (אצל הרומאים אלה הם "Equites Legati"), אתה עדיין לא יכול לייצר אותם מפני שהכפר שלך התחלתי לכן אני ממליץ לך לבקש ממישהו שקרוב אלייך ויותר מתקדם שישלח מרגלים על האויב ואז ימסור לך את המידע שהתבקש / אם אתם באותה ברית אתה תוכל לראות את התקפת המרגלים שנעשתה עליו בלחיצה על הסטטוס של הכפר שלו. - יש 2 אפשרויות של תקיפה - Attack: Normal = תקיפה נורמלית Attack: Raid = פשיטה הפשיטה היא לכבישת נויי מדבר ולתקיפה אחרת על הכפר (לא ממש מבין מה). בכל אופן תשמש בתקיפה הנורמלית (Attack: Normal) כל הזמן. - הפרש האוכלוסיה הוא רלוונטי אבל אתה לא יכול לדעת הרבה, כלומר אם לך יש 100 אוכלוסיה ולאויב שלך יש 1000 אוכלוסיה - סביר להניח שהוא מחזיק הרבה יותר חיילים ממך ולכן לא מומלץ לתקוף, ישנה גם אפשרות שהוא איבד את כל הצבא ואין לו שום חייל בכפר. לכן מומלץ לרגל לפני כל תקיפה בין היא רחוקה או קרובה לכפר שלך. - בקשר לכמות החיילים שמומלץ לשלוח לתקיפה, אחרי שתקבל את תוצאות הריגול על האויב שלך אתה יכול להכנס ל- Rally Point - Combat simulator - ושם אתה כותב את כמות החיילים של האויב שלך והכמות שלך והוא כבר יחשב לך את תוצאות התקיפה שתתקבל. מקווה שעזרתי.

למעלה