בקשר להישרדות.

Magic Johnson

New member
בקשר להישרדות.

אני רוצה לדעת, איפה אתם רואים את הפרקים? כי אתם מדברים פה על פרקים שלא שודרו ביס סטארס (אני רואה ביס סטארס) רציתי לדעת אם זה בטלויזיה או אתם מורידים? תודה.

Edge51

New member
../images/Emo207.gif שאלה שתמיד סיקרנה אותי...

קודם כל...בקשר לשאלה, אני אישית מוריד את הפרקים(סביר להניח כמו רוב הפורום). עכשיו..לשאלה שלי, תמיד סיקרן אותי לדעת איך עובד העניין של הצילום בהישדרות? יש צלם שמצלם אותם 24 שעות ? איך הם יודעים מתי ללכת לטרייבל?כהשמש שוקעת אולי?

Mr Bing 16

New member
......

נראה לי שמצלמים אותם רוב היום, חוץ מכשהם ישנים, אבל בקשר לחלק השני של השאלה: אמנם הישרדות זאת לא תכנית מבוימת, אבל לא צריך להגזים. סביר להניח שההפקה מארגנת אותם כשצריך ללכת לטרייבל והם לא הולכים לבד מתי שהם חושבים.. זה בדיוק כמו שכשהם מצביעים בטרייבל, אז קודם ההפקה סופרת את הקולות, מסדרת אותם בסדר שהיא רוצה כדי שיהיה מתח לצופים ורק אז מצלמים את הספירה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אמת

כמה שהם מנסים ליצור את התחושה כאילו אין תקשורת בין אנשי ההפקה לשורדים העניין לא ממש מדוייק. אנשי ההפקה הרי באים ולוקחים כל פעם שורד אחר לווידויים מול המצלמה (הרי זה לא ששורד מתהלך לו ביער להנאתו רואה מצלמה ומחליט לשפוך את הלב). סיכוי סביר שאפילו השורדים נשאלים שאלות מנחות (כמובן בלי לחשוף מידע על המשחק לגבי בריתות והצבעות וכד') כדי לגרום להם להגיד כמה שיותר דברים רלוונטים על המשחק ועצמם שאפשר יהיה להשתמש בו לאחר מכן בשלב עריכת הפרקים לשידור. כמובן שהם דואגים ליידע אותם מתי בדיוק לצאת לאתגר - הרי אין להם שעון ושני השבטים מקבלים את הטרי-מייל כל אחד בצורה בלתי תלויה ולא יקרה מצב ששבט יצא לאתגר ויחכה לשבט השני - הכל מתואם ומתוזמן על-ידי ההפקה. כנ"ל לגבי מועצת השבט. בכלל מדהים איך כאשר אנחנו רואים את הפרקים נוצרת התחושה כאילו הם לבד שם ושהמצלמה היא משהו קטן ולא משמעותי שאף אחד לא שם אליו אבל ממספר תכניות מאחורי הקלעים הראו איך באמת נראה הסט צילומים במחנה וכמה עשרות אנשי הפקה וצוותים טכניים מעורבים בזה ובמחנה עצמו זה נראה כל כך רחוק ממה שיוצא לנו לראות בטלוויזיה.

O r a c l e

New member
למרות שהייתה פעם אחת... בהישרדות 10

שג'ף אמר שהם ממש איחרו לטרייבל- זה היה בפיינל 4 נדמה לי, כשטום ואיאן התנגחו... זה היה משעשע... אז ג'ף אמר כשהם הגיעו שהם בדרך כלל מתחילים את הטרייבל עם שקיעת החמה והפעם הם התחילו מאוחר (כי הם היו עסוקים בלריב...).

Volldemort

New member
כל טרייבל קאונסיל נמשכת

2-3 שעות. צפיתי פעם בראיון עם גרג (10) והוא ענה את זה. הוא גם אמר שמסתובבים איתם בערך עוד 12 אנשים על האי, שהם צלמים / במאים וכו'...

Edge51

New member
מה?!?! 2-3 שעות בטרייבל?..איך?

איך הם מבלים שם כ"כ הרבה זמן...מה כבר יש לעשות...וואו זה המון

Ogakor

New member
מדברים עם ג'ף על החיים

ככה מה שלום האישה (ג'ולי) והילדים..

Volldemort

New member
הוא התחתן איתה?:O

בכל מקרה- גרג אמר שמצלמות מקיפות אותך מכל מקום, אומרים לך ללכת לשם, לכאן...בקיצור, הרבה בלאגן, הרבה זוויות צילום...

בעדן לנצח אמרו שזה בסביבות ה4 שעות!

כשוואלאס ושונה התראיינו תפוז הם אמרו שכל הדחה הייתה איזה 4 שעות ושכל הזמן היו מסיימים את ההדחה, הם היו חוזרים למלון ההוא ואז שוב היו קוראים להם כי היה צריך לצלם עוד תגובות של אנשים שהיו חסרות להם ואז זה כבר היה מתחיל להיות מזוייף

MaLi B

New member
אני חושבת שזה מבטל

את העובדה שזה תוכנית ריאליטי, אם אומרים לך לעשות ככה ולעשות ככה. אני לא חושבת שבאמת יש איתם 20 אנשים על האי זה באמת טיפשי ולא נותן להם הזדמנות לשחק. אני אישית הייתי נורא מתאכזבת אם הייתי הולכת למשחק והייתי מגלה שככה זה באמת.

Mr Bing 16

New member
זאת טלויזיה.

בתוכנית כזאת, הדגש הוא על הנאת הצופה ולא על כמה שיש סביב השורדים אנשים. אם לא היו כל כך הרבה אנשים איתם על האי לא היית זוכה לראות כמעט כלום מהדיבורים שלהם ולא היית נהנית, חוץ מזה שזה לגיטימי לגמרי-הרי זה לא פוגע במהלך המשחק אלא רק משפר את הנאת הצופה. זה לא שהשורדים לא ידברו על אסטרטגיות כשיש לידם איש הפקה-הוא הרי אינו קשור למשחק ולא ישפיע עליו,הוא רק מצלם כדי שהצופה יוכל להבין בדיוק מה קורה.

Boran

New member
זה הקטע

מצד אחד, לא נותנים להם טקסטים ואומרים להם "תגידו את זה". אבל מצד שני תחשבי שניה אם השורדים לא היו מדברים. סתם, כי לא בא להם על וידויים. או שהם בוידויים היו אומרים דברים לא קשורים או משעממים... לא היתה תוכנית. לא נותנים להם טקסטים ביד, אבל כדי שזה יהיה מעניין אין ברירה אלא לתת להם שאלות מנחות בוידויים וכאלה.

רבקהrc

New member
זאת אחת מהתוכניות הבודדות ש...

כמעט ולא מראים את מאחורי הקלעים של התוכנית. וזה דווקא הכי מעניין. יש למישהו קישורים לקטעי וידאו, תמונות ואפילו מאמרים שמראים לנו קצת על מה שקורה שם באמת?

למעלה