בקשר להחזר תשלום לאמבולנס

לולי90

New member
בקשר להחזר תשלום לאמבולנס

התקשרתי היום למשרד הבריאות למחלקת בריאות הנפש -דיברתי עם בן אדם מאוד נחמד להפתעתי והוא אמר שהם מקבלים הרבה פניות כאלה אבל דווקא לחולים הפסיכיאטרים אין להם פטרון ולא מחזירים תשלומים לאמבולנס כי אין הסדר עם מדא והוא אמר גם שצריכים להשתדל לא להגיע למצבים כאלה וגם נתן לי טל של הפסיכיאטר המחוזי שפועל גם בשבת-( למקרה שחס ולחילילה יקרה עוד פעם התקף כזה באמצע סוף שבוע) אבל אני חושבת שיכול להיות שגם לא יקחו אותה-כי האחים מאשפזים בטח באים רק במקרים קיצוניים-יכול להיות שאם היה לי את האופי והכוח נפשי לילחם בשביל ההחזר (900ש"ח) הייתי עושה את זה-אבל אין לי-במיוחד עכשיו לכן אני מבתרת -חילקתי את הסכום לתשלומים-נשלם איך שהוא...רק רציתי לעדכן... ביתי הייתה החג השני גם בבית-הכול עבר מצויין-הייתה רגועה...מקווים לקחת אותה גם בסוף השבוע...

ד קובי

New member
היי לולי

לגביי האמבולנס אולי אפשר לפנות ל עזר מציון אם את באיזור המרכז או לברר אם באיזור המגורים שלך יש להם שירות כזה. עזר מציון גם מסיע חולים אני לא בטוח שגם חולים פגועי נפש אבל שווה לבדוק. שמח לשמוע שהכל עבר בשלום בחג... מאחל המונמון בריאות

עזר מציון לא מפנה חולי נפש בהתקף

את השרות של עזר מציון אתה צריךלהזמין יום קודם לא ניתן לעשות זה מעכשו לעכשו כמו כן כמושאמרתי עזר מציון אינו מפנה חולי נפש בהתקף

החזר תשלום אמבולנס

היי לולי לפני מס' שנים קרה לי בדיוק אותו דבר. עשיתי בדיוק מה שאת עשית - לא היה לי כוח להתעסק ולרוץ סביב ההחזר מה גם שגם כך הייתי מותשת פיזית ונפשית מהאשפוז שאימי עברה. אז פשוט שילמתי. אז זה עלה משהו כמו 580 ש"ח. בזמנו אני זוכרת שהתקשרתי לקופ"ח והם אמרו שאם אביא אישור מהפסיכיאטר מהתחנה לבריאות הנפש שזה היה מקרה חירום אז אולי הם יעשו לי הנחה. למרות שכבר שילמת - אולי עכשיו עם הקבלה את יכולה לנסות ? תנסי באיזי בלי לחץ - כבר שילמת - מה כבר יכול להזיק - מקסימום יגידו לך שלא מחזירים, ואת זה הרי כבר ידענו. אלה.

תיתפלאי לולי בהתקף חזק הם מגיעים מהר

תשמרי לך את מיספר הטלפון בכול מיקרה שלא יקרה

למעלה