בקשר להופעות בתמונע

danny girl

New member
בקשר להופעות בתמונע

היי, כדי להגיע לתמונע, באיזו תחנת רכבת בת"א הכי מומלץ לרדת? וביום שבת, בסביבות שעה 10 יש אוטובוס/מונית שמגיע מהרכבת ל...קרוב לתמונע? איזה קו? כמה זמן זה הגעה בתחבורה ציבורית? וכמה זמן ברגל (אפשרי בכלל?) אה, ותחבורה ציבורית,היכן לרדת? תודה!

כדאי לרדת בת"א-השלום [סתומרת-עזריאלי],

משם זה מרחק הליכה. תשאל אנשים איך אתה מגיע לבניין שכתוב עליו בגדול בצהוב "יפעת", ומשם זו כבר ממש לא בעיה להגיע למועדון עצמו. להערכתי, 10 דק' ברגל. אולי טיפה יותר. פשוט נראה לי ממש מיותר לקחת על זה אוטובוס.

אם אתה לא רוצה רכבת..

אז אפשר בקו 51 מהתחנה המרכזית ולבקש מהנהג לרדת בסוף המסגר... משם זה דקה.

danny girl

New member
מצוין כי בסוף אנחנו באות באוטובוס. ושאלה...

בשל השביתה, אנחנו באות באוטובוס ונרד בתחנה מרכזית בת"א..משם, קו 51 של איזו חברה? הוא פועל בשבת בשעות הערב? תסלחו לי על הבורות, אני באמת לא מכירה את ת"א בשיט =/ אה ואיך מגיעים מרחוב המסגר?

51 של דן. ואם אין אוטובוסים בשבת בערב,

אז יש מוניות שירות של 51. תמיד. באותו מחיר של אוטובוס [5 שקל]. מרחוב המסגר אני לא כ"כ יודעת איך מגיעים, אז תחכי שלי תענה לך
.

יש ביום שבת בערב..

השתמשתי בו כמה וכמה פעמים..אבל כדי להגיע כמה שיותר מוקדם כי אני לא יודעת באיזה שעה האחרון.. אפשר גם ללכת לרגל עם מעוניניים להאנס.

אה כן,

תבקשו לרדת בתחנה האחרונה של המסגר ואז ברחוב המסגר זה פניה ראשונה שמאלה (שעזריאלי מאחוריך) ואז ישר ימינה. זה אזור מאוד לא סימפטי אז זאת הפעם הראשונה שם, לא צריך להיבהל.

למעלה