בקשר להופעה ב-20.4

בקשר להופעה ב-20.4

ראיתי שיש על זה מלא הודעות אז מחקתי את כולן והנה סיכום :) ההופעה מחר בסביבות 1:30 בחי פארק (או פארק החי חחח) בקרית ביאליק. בהתחלה אמרו שזה יעלה 15 שקל אבל לפני כמה ימים שמעתי שביטלו את זה והכניסה חינם בכל מקרה תביאו איתכם שיהיה ספייר קחו בחשבון שההופעה במעלות התעקבה בערךך שעה אז גם ההופעה הזאת יכולה גם כן... ואמממ קחו בחשבון שמחר חחםםםםםם להביא הרבה מים לא רוצה לראות בנות מתעלפוותתת (ובטח שגם לא הבנים :p) נתראה שם! כל מה שקשור להופעה אך ורק לפה!!!! כל השאר ימחק!!!

איזה ביאוס ../images/Emo10.gif

אוף .. הבויז מופיעים ממש רחוק מאיפה שאני גרה בגלל זה אני לא יכולה ללגת להופעה ... הלוואי וההופעות שלהם היו קרובות טוף אבל תביאו לי תמונות מי שהולכת כי אני רוצה לראות ת'מושלמים שלי בתמונות ותספרו איך היה

אושריחי

New member
איזה ביאוס

איזה ביאוס גם אני לא יכולה ללכת להופעה כי אני בכלל מנצרת עילית וזה רחוק הם לא מופיעים בחיפה עפולה אז איזה חרא זה אוף אני הייתי רק בהופעה אחת שלהם והם בכלל לא שרו את השירים שלהם כי זה בשיר נולד חרא אבל לפחות אני ישבתי איפה שהם עולים לבמה אבל עדיין זה חרא שרוןו שלמות שבא למות חולה עליך חיי אתה פשוט האוויר שלי חיימשלי חולה עליך כוסון שכמוך חתיך הורס (לא קוראים לי אושריחי פשוט אין שם אחר פנוי אז שתדעו שקוראים לי עדי+שרון=love חולה עליו)

הבנות שהולכות [?!] כנסו [=

קודם כל תהנוווו תצעקו תצרחו קיצצצ תנצלו את ההופעה חח ממ ותצלמו לי הרבה את ערן חח אני חייבת תמונות שלווו כפרעליוו ומי שפתאום פוגשת אוותם איכשהו שתביא חתימה חח חח טוב נסחפתיי אבל צלמו לי אותוו פליזזזז :) מוואה

../images/Emo41.gif בנותתתתת כנסווווו ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

יש עכשיו טקס ניבחרי הילדים עוד מעט יהיו הבויז

עכשיו חעחעחעחעח

כפרע עלייהם שלמותתתתתתתתתתתתת שלייייייייייי איזה חתיכיםםםםםםםםםםםםםםםםם אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תשימו לב איך ערן עומד בסוף השיר

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה כוסית חח סתם כפרעליווווווווווו

הלפ מיייייייייי Helppppp

כפי ששמתן
היום לא היו לי יציאות מטומטמות וגם הפיגור עזב אותי ליום אחד..
אני בדיכאון עמוקקקקק
מי יכול לעזור לי

בדיכאון ../images/Emo10.gif

לא יודעת..כנראה שהפיגור לא לגמרי עזב אותי אע?!.. אני בדיכאון בגלל שום סיבההההההההההההההההההההההההההההההה
אבל בא לי לבכות (וכבר בכיתי כמה פעמים היום) וגם כל היום שומעת דיכאון..וזה נדירר..אני לא שומעת הרבה דיכאון..

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גמלי היה את זה אתמול אבל היו לי 2 סיבות חח אבל עבר לייי :) מאמי צאי מזהההה =) חייכייייי בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואבת אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיימת.

למעלה