בקשר להבגנות וכו...

בקשר להבגנות וכו...

דבר ראשון תודה רבה להם ש"הודיעו" (כל ה-4) לי מזל טוב טוב במיוחד לאלה שלא מכרים אותי בכלל, ראיתי את רק עכשיו. רציתי לשאול, ותיסלחו לי על הבורות, במיוחד אם כבר דיסקסתם את זה פה: מה בקשר להבגנות של הנוער. אני יודע שהיו הבגנות נגד המורדים ונגד האיצומים האחרונים של הידוע בציבור ביבי. בכל מקרה אני מהרגן צוות נוער במואצה שלי, חוף-אשקלון, תחת השם של התנועה אבל מתעם הנוער. עכשיו אם אתם לא יודעים חוף-אשקלון, ואני מתנצאל אל חוסר המורעלות שלי אבל איך לבטות את זה בצורה שלא תפגע באף אחד מחופא"ש?.. חרא! לכן (ולסיכום) למה שלא נהרגן, או עדיף, בשביל היסודיות, שהתנועה תהרגן הבגנות? ובגלל שאנחנו (גילתי את זה לא מזמן) תנועה בלי צד מוקדר, אנחנו יכולים להבגין כל דברים יותר כללים שלא פוגעים באף אחד בתנועה כמו:נגד המלחמה באמריקה או בעד כרמן אלקטרה. בסופו-של-דבר אנחנו תנועת נוער, ואני יודע שיש הרבה אנשים בתנועה שיש להם דעה וכולם אוהבים הבגנות, אתם לא תשמעו אותי אומר את זה הרבה (כי אני עצלן) אבל כדי לעשות משהו. מחכה לתגובות רציניות אוהד.

שקסי

New member
אוהדי!!

יא ילד מסכן מה זה כל השגיעות כתיב האלה!! (לא שלי אין...) ודבר שני לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק?? הפגנות?? -בשביל מה?-כאילו על מה להפגין?- על זה שלפעמים יש הפסקות חשמל? על זה שיש מלחמות? על זה שיש כדי חלב מפח שאף אחד לא משתמש בהם? (אפשר למצוא כל נושא שבעולם...) אבל מה זה קשור לתנועה??

kedeman

New member
המממ

אם אתם יוצאים להפגין עם חולצות כחולות תבדקו לפני זה רק שאתם לא מפגינים על משהו שסותר את העקרונות של התנועה (למשל: לא הפגנה נגד הימין בארץ) דבר שני אל תבוא ותאמר שאנחנו צריכים להפגין הפגנה זאת מתודה, דרך להעביר את המסר שלנו אם אנחנו מחפשים דרך להעביר מסר אז אולי הפגנה היא הדרך אבל זה לא הגיוני לחפש מסר כדי להעביר בהפגנה... (מה שאומר: אם משהו מפריע לך- צא תפגין אבל אל תצא להפגין ותחפש על מה)

kedeman

New member
וכמובן שכחתי

לדעתי ההפגנה נגד המורדים (היו שתיים- של בני עקיבא ושל הנוער העובד והלומד) לא היתה חכמה ויעילה לא הבינו מה הם רוצים והם עשו בעיקר בלאגן שלא תרם בכלום

למעלה