בקשר לדתות

Henryf

New member
תודה

תודה עבור הקישורים. שוכנעתי. אני מעביר את הכדור ל- dvofgael להגן על עמדתו. בברכה

שלום מייק,

בע"ה לעניות דעתי, את ההנחה שקיים בורא לעולם קשה יותר להוכיח מאשר - לבחור את הדת היהודית ע"י אלמינציה מהדתות שנתוודעתי אליהן עד כה במהלך חיי. אבל כמו שאחד מהמגיבים בעץ הנ"ל טען.. ייתכן שאני משוחדת :) משום שנולדת כבת לעם היהודי. בכל אופן, העלו שאלה דומה פעם בפורום דתיים אתה מוזמן לרפרף בכל העץ על התשובות שניתנו

L7

New member
כל הדתות דומות

כל הדתות מאמינות בכוחות על טבעיים לכל הדתות מעין חיים אחר המוות בכל הדתות כוחות עליונים המיתחשבנים עם המאמין כל דת מייחסת לכוחות העליונים תכונות אנושיות בכל הדתות כהני דת המרויחים מזה שהם כהני דת כל הדתות מיסיונריות כל דת רואה את הדתות האחרות כעבודה זרה בכל דת יש התגלות העל טבעי כל דת מכתיבה פולחן בשולי כל דת יש מעשי כישוף כל הדתות - אלילות

The_Mighty_Perr

New member
שאלה טובה(וקשה מאוד)

בס"ד קודם כל יש הוכחות בנוגע לדת. אלה אינן הוכחות לוגיות כמו במתמטיקה. אלה אינן הוכחות על סמך ניסויים כמו בפיסיקה. אלה הוכחות תיאולוגיות. אני יהודי אורתודוקיס דתי. אני מאמין שאם אדם לא יהודי, לא דתי מאמין באלוהים כלשהוא אבל לא בטוח איזה הוא הנכון, זה ייחשב לו מאוד. אם אותו אדם אומר "אלוהים, תודה על משהוא", בלי לפנות לאלוהים של דת מסויימת אלא לאלוהים שבאמת קיים - אותו אלוהים יחשיב לו אתה וחצי! כדי לדעת איזו דת נכונה(בהנה שיש דת נכונה) אתה צריך לשבת עם עצמך ולחשוב, בתקווה שהתשובה שתגיע אליה תהיה נכונה... בברכה...

למעלה