בקשר לדררה כחולה אני רוצה ליקנות דררה כחולה האכלת יד מישהו מוחר עד 400 שקל תודה מראש איתי ידיד
S s.p.y New member 23/5/04 #1 בקשר לדררה כחולה אני רוצה ליקנות דררה כחולה האכלת יד מישהו מוחר עד 400 שקל תודה מראש איתי ידיד
L linus2k New member 23/5/04 #2 אחי אין מצב שתמצא דררה כחולה שהיא גם מוחתמת טוב וגם בריאה במחיר כזה מחיר של דררה כזאת הוא לפחות 700-800 ויכול להגיע ל-900 תלוי ממי ותלוי ברמת ההחתמה
אחי אין מצב שתמצא דררה כחולה שהיא גם מוחתמת טוב וגם בריאה במחיר כזה מחיר של דררה כזאת הוא לפחות 700-800 ויכול להגיע ל-900 תלוי ממי ותלוי ברמת ההחתמה
S s.p.y New member 23/5/04 #3 תודה ויש לי עוד שאלה אני רוצה כול תוכי האכלת יד תציאו לי תוכים במחירים עד 500 שקל בתודה מראש איתי ידיד
תודה ויש לי עוד שאלה אני רוצה כול תוכי האכלת יד תציאו לי תוכים במחירים עד 500 שקל בתודה מראש איתי ידיד
S s.p.y New member 23/5/04 #4 יש לי שאלה אני רוצה תוכי האכלת יד אבל אני לא יודע במה ליבחור ואני רוצה במחיר של כעד 500 שח מה כדיי לי לבחור בתודה מראש איתי ידיד
יש לי שאלה אני רוצה תוכי האכלת יד אבל אני לא יודע במה ליבחור ואני רוצה במחיר של כעד 500 שח מה כדיי לי לבחור בתודה מראש איתי ידיד