לא\= אני ישבתי על הכיסאות.. רגע על מה את מדברת?מתי במצעד??שנגמר?ויצאנו ורצינו להיכנס?
ט טלוW יוסף New member 18/4/06 #23 לא\= אני ישבתי על הכיסאות.. רגע על מה את מדברת?מתי במצעד??שנגמר?ויצאנו ורצינו להיכנס?
ק קורינושש New member 18/4/06 #25 מממ בסוף המצעדד שנגמר הכלל את באת לדלת של מאחורי הקלעים? והיו שם 4 בנות..
ק קורינושש New member 18/4/06 #37 טחחחח אבל למה לבכותתת???????? לפחות ראית אותםםםםםםם יש כאלה שגם זה לאא \= ובעצמאות בואי לרמת גן תיראי אותם שוב [=
טחחחח אבל למה לבכותתת???????? לפחות ראית אותםםםםםםם יש כאלה שגם זה לאא \= ובעצמאות בואי לרמת גן תיראי אותם שוב [=
ט טלוW יוסף New member 18/4/06 #40 הם יהיו שם חמש דקות וילכו\= אבל אני בכל זאת יבוא [: איך אני יפסיד אותםםם???אני לא מסוגלתתתת
O Oshri siso New member 18/4/06 #45 חברים! תמחאו כפיים! גם אמא כרישה החליטה שהיא באה להופעההה ברמן גן! היא אמרה שהיא חייבת לראות אותם מופיעים! לראות עם הם טובים בחי כמו שבדיסק.. היא אומרת שבדרך היא תתחיל עם רוברטו... היא רוצה אותו למאהב לעתיד(=
חברים! תמחאו כפיים! גם אמא כרישה החליטה שהיא באה להופעההה ברמן גן! היא אמרה שהיא חייבת לראות אותם מופיעים! לראות עם הם טובים בחי כמו שבדיסק.. היא אומרת שבדרך היא תתחיל עם רוברטו... היא רוצה אותו למאהב לעתיד(=
ק קורינושש New member 18/4/06 #47 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אני יראה אותההה?!?! ישששששששששששש ותגיד לה שהם טוביםםם!!! לא לזלזללללל אני ירביץ להההה אההה ואושרי אם הוא היה מאהב שלה שתסדר לי איזה פגישהה [=
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אני יראה אותההה?!?! ישששששששששששש ותגיד לה שהם טוביםםם!!! לא לזלזללללל אני ירביץ להההה אההה ואושרי אם הוא היה מאהב שלה שתסדר לי איזה פגישהה [=
O Oshri siso New member 18/4/06 #50 ברור מאמייייייי ! מובטחת לך פגישה כבר ! כי מי יסרב לכרישה כוסית שכזו?!!? בטח שלא רוברטו! אפשר לחשוב מהו! סתם נעל עם פרופיל של ג'חנון! אמא כרישה הרבה יותר שוווה מממנננו! מה לא ככה?!?!!?
ברור מאמייייייי ! מובטחת לך פגישה כבר ! כי מי יסרב לכרישה כוסית שכזו?!!? בטח שלא רוברטו! אפשר לחשוב מהו! סתם נעל עם פרופיל של ג'חנון! אמא כרישה הרבה יותר שוווה מממנננו! מה לא ככה?!?!!?
ק קורינושש New member 18/4/06 #53 חחחחחחח לא לרדת עליווווווווווווווו בזכותו יש לי את המושלמיםםםם אז אושרייי קצת כבודדד :] אני לא ראיתי אותו \= איך הוא נראה?
חחחחחחח לא לרדת עליווווווווווווווו בזכותו יש לי את המושלמיםםםם אז אושרייי קצת כבודדד :] אני לא ראיתי אותו \= איך הוא נראה?
O Oshri siso New member 18/4/06 #57 חחחחחחחחחחחח כן אבל... חחח בטוחה שאת רוצה לראות?! בבקשה את מוזמנת- http://www.kan-naim.co.il/ArtPic%5Cspecial%5C4642%5CImage23.jpg
חחחחחחחחחחחח כן אבל... חחח בטוחה שאת רוצה לראות?! בבקשה את מוזמנת- http://www.kan-naim.co.il/ArtPic%5Cspecial%5C4642%5CImage23.jpg
ק קורינושש New member 18/4/06 #61 אושריייי כנס שניהה אתה הולך ביום חמישי לחי פארק בחיפה? איפה שהם מופיעיםם?
O Oshri siso New member 18/4/06 #62 יש מצב.... כי זה פשוט פוגע לי ביחד עם האודישנים לבמרום הפקות! אבל זה בדרך.. אז אולי כן.. ואת?! ראית את רוברטו ''הכוסון'' שלך?!
יש מצב.... כי זה פשוט פוגע לי ביחד עם האודישנים לבמרום הפקות! אבל זה בדרך.. אז אולי כן.. ואת?! ראית את רוברטו ''הכוסון'' שלך?!
ק קורינושש New member 18/4/06 #65 אוףףף לאאאאאא רחוק לייי ../images/Emo10.gif איזה באסהההההההה אם אתה הולך תצלם לי את ערןןןןןןן בבקשהההההה =) ובמה זה פוגע לך?! לא הבנתיי =\ איזה אודישנים?
אוףףף לאאאאאא רחוק לייי ../images/Emo10.gif איזה באסהההההההה אם אתה הולך תצלם לי את ערןןןןןןן בבקשהההההה =) ובמה זה פוגע לך?! לא הבנתיי =\ איזה אודישנים?
O Oshri siso New member 18/4/06 #69 עם אני ילך.. אני יצלם לך את ערן! חח וגם לך את אדם! .... אודישנים? זה אודישנים לבמרום הפקות.. משהו שקשור ללהקה של חיפה...
עם אני ילך.. אני יצלם לך את ערן! חח וגם לך את אדם! .... אודישנים? זה אודישנים לבמרום הפקות.. משהו שקשור ללהקה של חיפה...
ק קורינושש New member 18/4/06 #70 חחחחחחח אתה שררר??? יאאאאא אני מתה לשמועעעעע יאא איזה כיף ליי אז תלך חח סתם כפרה אבל אם אתה הולך אז לא לשכוח!
חחחחחחח אתה שררר??? יאאאאא אני מתה לשמועעעעע יאא איזה כיף ליי אז תלך חח סתם כפרה אבל אם אתה הולך אז לא לשכוח!