בקשר לדיסק!!

בקשר לדיסק!!

בפורום הרישמי של הבויז המנהלים כתבו את ההודעה הבאה: שלום לכם מעריצים יקרים !!! דיסק הבכורה של ה-gameboys יוצא סופית ביום ראשון 30.04.06 לחנויות המוזיקה. מרגע זה - כל נושא הדיסק אך ורק באשכול זה אין לפתוח אשכולות נוספים בקשר לדיסק - מי שיפתח אשכול על נושא הדיסק - יושעה צוות המנהלים זו ההודעה שהייתה כתובה על הדיסק!! את כל התגובות שלכם בקשר לדיסק תכתבו פה, ואל תפתחו אשכולות מיותרים!!!

ישש ../images/Emo13.gif

בדיסק יהיה גם את השיר תני לי סיבה

ניראה לי שכן...

יש את כל השירים שלהם, חוץ מהקאוורים ( שירים של מישהו אחר שהם עשו להם חידוש.. )

עדיין לא ידוע כלום בנושא..

ככה ניראה לי, כי אם הם היו באים לחתום היו מפרסמים את זה!!

טוששש

New member
סוף סוףףףףףף!!

אלוהים כמה חיכיתי לו!!!!!!! יש לכן מושג כמה הוא עולה?? =\

הוא בטח יעלה כמו כל דיסק...

בסביבות ה50-60 ש"ח או אפילו יותר בגלל השלמות!!חחח

קולולולולולוששששששששששששששששששששששש

אבל מבאסססס עד שמגיע דיסק לאור יהודה זה שנההה אוחחח

למה?

למה הוא מגיע אחרי שנה? הוא ניראה לי מגיע לרוב החנויות בחלקי הארץ באותו יום...או שמקסימום יש חנויות שמקבלות יום אחרי!! **ככה ניראה לי...**

טלוששש גם אצלנו זה ככה אבל..

זה בטוח יגיע לחנות "צליל" ויש בקניון סביונים אז ניסע לשם =)

Oshri siso

New member
ל''צליל'' זה מגיע תמיד ראשון.(=חח

אתמול אמא שלי הלכה לחנות צליל שבחיפה היא כזה אומרת לו ''תגיד הגיע לכם הדיסק של הגיימבויז'' אז הוא ''לא עוד לא הגיע וגם לא נראה לי שיתנו להם להוציא דיסק שכזה'' חחח אמרתי לה שטוב שלא הייתי לידו! היה לו ת'ציאות האלו כבר כמה פעמים וכמעט רצתחתי אותו שעלך לדחוף מקל סנוקר בתחתתתתתתתת למה דנה אינטרנשיונל יותר טוב? חחחחחחחחחחחח שצחקתי עליה הוא הגן עליה! בזוזנה! תאמת אבל... שלא יתחיל איתי! אני יביא לו את משפחת הכרישים! אמא כריש תתן לו ביס במקום מאוד עדיין...(=

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב מאמי חחח תבא עליו את משפחת הכרישים דחוףףףףףף ואני יעזור להםםםםםם למה מי הוא חושב שהואאא?!? אני יקרע אותוווו מכועררררר

למעלה