בקשר לדיוידי..

andrew161

New member
בקשר לדיוידי..

ניי למישהוא פה יש את הדיוידי של the oc אני הזמנתי אותו ולא יכול לחכות שזה יגיע כבר.. אבל יש לי שאלה למי שיש את הדיוידי האם בכוך דיסק יש תפריט שונה... כלומר תמונות שונות וזה.. ואם יש ברט בתחילה לפני שמראים את התפריט?

andrew161

New member
תיקון

אני מממש עייף ויש שגיאות בושות... אז רציתי לשאול אם יש סרט לפני שמציגים את התפריט? ואם בכול דיסק התפריט נראה שונה...

TheCharm

New member
אממ... הא?

סרט לפני שמציגים את התפריט? ואממ זה אותו תפריט בכולם. חוץ מבדיסק עם התוספות שכאילו פשוט כתוב גם "תוספות מיוחדות".

andrew161

New member
הסבר

אממ בד"כ באוספי דיוידי יש מין סרטון כזה קטן שמופיע לפני התפריט זה איזה 10 שניות ככה.... יש את זה? ואיך נראה התפריט?

TheCharm

New member
אה... אממ.. אני לא חושב.

ואין לי מושג איך נראה התפריט.

POISEN G

New member
יש לי את הדיודי ואני אספרררררר

אז ככה... בכל הדיסקים באמת יש פחות או יותר את אותו תפריט, בהתחלה שומעים את השיר "קליפורניה" ויש רקע של בריכה , (ממש מים של בריכה) ואז מגיע בכתב לבן או.סי ויש אפשריות בחירה - על הרקע של הבריכה מגיעות גם תמונות, יותר נכון מן קטעי וידאו קצרים של כל הדמויות, וחוץ מהסרטון הרגיל של וורנר ברודרס אין שום סרטון פתיחה....

andrew161

New member
ואוו

זה נשמע ממש טוב.... זה היה אמור להגיע היום אבל זה לא הגיע... אני ממש מקווה שזה יגיע בימים הקרובים.. זה נשמע ממש טוב... ומאיפה קניתה את הדיוידי?

andrew161

New member
קיבלתי את הדיוידי!!!!!!!!!

היי קיבלתי וזה ממש שווה!! יש בונוסים מעולים וזה ממש יפה... ממש שווה את המחיר(שלא היה ממש יקר.. 240 כולל משלוח זה סביר).

andrew161

New member
איך משיגים....

אני קניתי אותו אותו דרך אמאזון זה עולה 240 שקל כולל משלוח אבל אם יש לך קרובים בארה"ב או מישהוא נוסע תגיד לו שיקנה לך... אבל ממש עדיף דרך אמאזון www.amazon.com

andrew161

New member
תגובה..

בבולגריה אין לי מושג אולי כן... ובארץ יהיה את זה עם תרגום בעיברית בעוד כמה חודשים.. שביס הם יהיו בערך באמצע העונה

למעלה