בקשר לדו"ח דברת

Shohat17

New member
בקשר לדו"ח דברת

העבירו לי באיי סי את הדף אינטרנט שהוספתי לכם לראות, אני חושב שזה ממש נכון מה שכתוב שם ואני גם חושב שלנו יש את כל הכח לשנות את מערכת החינוך....

השאלה האם השביתה הזאת לא תהיה

כמו השביתה האחרונה שהייתה. שביתה שבה הנוער שובת לא בגלל המטרה, אלא סתם. צריך לדאוג שאם כבר עושים שביתה, אז שאנשים ידעו ויאמינו במה שהם שובתים.

Shohat17

New member
זאת הסיבה ש...

שמו קישור לדו"ח הסופי של הוועדה ששם כתוב את הכל, אם תלמידים יקראו את זה אז יבינו שזה לא יכול לעזור בהרבה אלא רק להרוס. הקישור לדו"ח הסופי נמצא במילה "דו"ח וועדת דברת הסופי" שבקישור שניתן בהודעה המקורית.

Reution

New member
אישית, יש לי בעיה עם שביתות כאלה..

מין "שביתות פיראטיות" שכל תלמיד שרוצה לעשות, פשוט שולח הודעה ומבלבל את כל המערכת. צריך לעשות משהו מאוגד ולא חד פעמי דרך הודעה שעוברת באי סי קיו או באמצעים אחרים. למשל, השביתה שאירגן גולן, לא תרמה הרבה, לצערי, כי היא גם באותו סגנון, של משהו יחידי ולא מאורגן שמאפשר למי שלא בא לו באותו יום ללמוד, לא ללכת לבי"ס, ולא בגלל הדו"ח. מי בכלל יזם את הרעיון?

Shohat17

New member
לא נראה לי

אני לא חושב שהשביתה הזאת זה בגלל שלא בא ללמוד באותו יום, הרי זה ליום הראשון של הלימודים, גם ככה לא לומדים ביום הזה. אני דווקא חושב שזה בגלל הדו"ח, ואם אני אצליח לדבר עם יוזם השביתה הזה אז אני גם אשאל אותו אם הוא בכלל קרא את הדו"ח (שאני כבר קראתי אותו ואני לא רואה בו "הצלה" מהמצב של החינוך כיום.

asafz8

New member
../images/Emo45.gif

אין סיבה מוצקה להשבית הלימודים, ואם כן שזה יועבר באמצעי התקשורת.

wizibusy

New member
אהמ, אהמ.

אני בעד התארגנויות של הנוער. אבל אני נגד שביתות כאשר לא ניסינו אמצעים דיפלומטים. מה שגם "דף השביתה" הזה פחות מנוסח ופחות מכיל כתוב מאשר הדף של הג'ינג'י, וגם זה היה מינימלי ביותר. מי שיזם את השביתה, ובאמת רוצה להביא לשינוי חברתי מוזמן להצטרף לארגון ולעזור לו לגדול ולהפוך לכוח אמיתי של תלמידים שפועלים למען תלמידים, בכך נייצר מערכת חינוך טובה יותר.

inko

New member
מבחינה חוקית...

זה לא נחשב שביתה גם לא?

למעלה