בקשר לג'נאי...

אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות

טיקיי

New member
כנראה שלא יודעים...

או שמי שיודע לא כאן כרגע... הייתי מסביר לך, אבל גם אני לא יודע איך להגדיר אותו.

כמו שליסטה אומרת...

גם אם יש לך תגובה שלילית אז תגיב. תגיד שאתה לא אוהב את הסיפור או לא יודע את התשובה לשאלה, או שאין לך תמונות מפדחות...רק תגיב (ההודעה לא מכוונת אליך יובל).

Goggle Girl

New member
לפי דעתי...

ג'נאי ושאר האלה כמוהו שפיידמון הרג (עונה ראשונה, קארי עם אור, בלה) הם מעין תוכנה שהעולם הדיגיטלי יצר מעין אנטי וירוס שכזה, שברגע שהוא מגלה וירוסים הוא קורא לדיג'יגורלים שינקו את העסק, אבל הוירוסים הדיגיטליים חכמים והם תקפו ישר את האנטי וירוס. ג'נאי הזדקן בבגלל הדבר הזה שפיידמון זרק לעברו (נבג אופל?) שהחליש את הגוף שלו וזיקן אותו. הוא נהיה צעיר בעונה השנייה והיו כמה ממנו כי האנרגיות החיוביות מהדיג'יגורלים והבלימה של הוירוסים עזרה לעולם הדיגיטלי להתחזק ולהבנות מחדש, ולכן גם האנטי וירוס עבר שידרוג מקווה שעזרתי, וזו רק דעתי

star_female

New member
ממ... צריך לחשוב על זה

אני לא חושבת שממש מוסבר מה הוא, זה ברור שהוא לא אנושי (לפחות לא לגמרי), והוא לא דיג'ימון - הוא אמר, זה בגלל שהוא לא יכול לדיג'יגדול. בעונה השנייה הוא התפצל להרבה כפילים שלו, אבל גם לפני זה היו הרבה ממנו... אפשר לראות את זה בעונה הראשונה, כשהוא מראה לילדים את מה שקרה בעבר (עם הדיג'יביצים לפני שהן בקעו וכל זה). לא ידוע עליו מספיק כדי לדעת בדיוק מה הוא, אז אולי נעלה השערות? (זה תמיד כיף ^_^) אולי העולם הדיגיטלי יצר אותו כדי לעזור לדיג'יגורלים? אין לו ממש תפקידים אחרים... לפחות, לא שאני זוכרת *צריכה לראות שוב את העונה הראשונה*. אולי הוא היה פעם בנאדם? אבל זה לא ממש הגיוני... אם הוא היה אדם, הוא לא אמור להיות יכול לחזור לעצמו הצעיר אחרי שהוא התבגר (אמ, הזדקן). ואז גם לא היו כל כך הרבה ממנו. העולם הדיגיטלי בסופו של דבר הוא תוכנת מחשב... אולי הוא כמו אנטי-וירוס? או אפילו באג? (אוקיי, אני מתחילה להבין מאיפה הרעיון שהעולם הדיגיטלי והמטריקס דומים). *ממשיכה לחשוב*

Digi Lista

New member
ואת שטלי תסיים לחשוב...../images/Emo3.gif

נדמה לי שיש הסבר בעונה הראשונה מתישהו ובעונה השנייה,אבל אני לא זוכרת מה הוא... חכו,תיכף גם לי תבוא איזו השערה(מגילה...),לי יקח יותר זמן כי לי חושבת ולי הרי יש פטור
...

למעלה