בקשר לגיל והשפעה..

תרנגולת

New member
בקשר לגיל והשפעה..

זה לגיטימי להיות מושפע.. אבל יש הבדל בין הפרעה למישהי שהיא מושפעת מדוגמניות או בנות אחרות.. אז בשבילה זה קטע כזה- דיאטה, והיא מנסה, ורואה שהיא מזיקה לעצמה- אז היא מפסיקה מיד. או .. שאפילו לא מזיקה לעצמה.. אלה שממשיכות.. וממשיכות עוד ועוד- אז משהו לא בסדר.. וההשפעה לא משנה.. היא טריגר, לא סיבה. הסיבה כבר יותר גדולה.. היא לא הגיל ולא הטריגר- אלא דברים אחרים..

תרנגולת

New member
כ-מ-ו ת-מ-י-ד!

לא? :) (תרנגולת מפתחת אגו גבוהה בוירטואליה). סתמסתמסתם.

לפחות את זה יש לך..

אני שמנה מול המחשב.. בתוך המחשב ובכל מקום אפשרי.. אגו!?!?!?!?!!? לי!??!!?!!?!?! חחחחחחח... גם את זה אין לי.. (כמו רוב הדברים האנושיים) אבל אני אוהבת אותך !!!! (רק שתדעי) ה-פרה.

תרנגולת

New member
חח.. גם אני.

בסוף כפי שראית- כתבתי: סתם. אני שמנה יותר ממך. בכל מקום- תמיד. אגו יש לי לפעמים למזלי הטוב.. דברים אנושיים? לאאאאא.. אבל תודה שאת אוהבת אותי למרות הכל.. אני גם אוהבת אותך. ואל תעני על זה גברתי הצעירה!

רק בגלל שאת מבקשת.....

אני עונה... פיניתי מזמני (הפסקתי באמצע האוכל...) אני יכולה להיות עקשנית כי אני משוכנעת שאני יותרררר שמנה ממך.. (אמרתי את זה בעדינות.....) אבל לויכוח הזה אין סוף נכון..??... אז נסיים בנימה אופטימית זו... עדנה- שמנה תוגי- דחליל.. כמובן שאני לא אוותר על נשיקה }{ וחיבוק... לא חנקתי נכון!?!? אוהבת מאווווווד מאוווווד ה-מוטציה.

מתחילה לדמיין?.......

אני לא ראיתי דחלילים שמנים.. אוי אוי אוי... הראיה שלך הולכת ו... מהר לרופא.. גולה- בהול לבי``ח!!! עכשיו ישימו לך תחתיות של כוס מה לא נעשה כדי שהראייה ה-ב-ר-י-א-ה תשוב?.. ואני עונה... חה חה חה...

את צודקת בהחלט.

יש הבדל בין לעשות דיאטה בתוך רצון להוריד כמה קילוגרמים מיותרים, וזוצריכה גם להיות דיאטה מבוקרת, שמכילה את כל מה שהגוף צריך, וגם נעצרת בזמן.....לבין דיאטה שכבר איבדה כל פרופורציות, אם זה במשקל, בכמות האוכל, בהקאות, בצומות.... וכך הלאה. במידה ומדובר בדיאטה השניה, שגם, דרך אגב, לא נעשית תחת פיקוח מסודר של דיאטנית או רופאה, ואכן מאבדת כל קשר למציאות....אז באמת צריך לפנות לעזרה. גם כדי לסדר את הפן הבריאותי-פיזי, וגם כדי למצוא את הסיבה שהובילה לכך....ויש כל כך הרבה אפשרויות.... מאיה

ואם כבר רבים מי יותר שמן....

תדעו לכן שאני מכניסה אתכן בכיס הקטן שלי! וזו עובדה! לא רוצה לשמוע ויכוחים....זה מעלה לי את כל ה#*###*** לראש! אוהבת אתכם מאיה הפרה. (מותר לפעמים,לא?)

למעלה