בקשר לג´י ב4.8

lena r

New member
בקשר לג´י ב4.8

תגידו אנשים אתם יודעים עם הרבה באים לשם? דרך אגב מישה יודע על אנשים שבאים שיודיע לי? ובכלל אתם הולכים לשם? צריך להיות ענק!!!!! תבואו בהמונכם.

אני מגיע

אני חושבת שיהיה אחלה מסיבה.. סך הכל מתי אין שם מסיבות נחמדות? אני מביאה איתי עוד כמה חברים.

Vick

New member
yo Ducky!!! | ../images/Emo39.gif

אז מה אחותי, מחכה ליום שבת? כדי לנו להשיג כרטיסים מראש,את יודעת... מתה עלייך! נשיקות

BIGO-G

New member
אני בא בוודאי

באים לשם הרבה אנשים והמועדון (הקטן יחסית) מתמלא כמעט תמיד, מסיבה הבא הולכת להיות המונית כי יש סיבה למסיבה.

מישהו יודעה אולי?

יש עוד מחירה מוקדמת לגי ביום שבת? ועם כן.. איך אפשר ליקנות.. חוץ מלינסוע למאד מאן?

תותי-בת

New member
לנה... אני מניחה שכבר הספקת להציץ בפורום ולהבין שיש דבר כזה לשרשר... בטח רצית להקפיץ את הדיון למעלה וחשבת שלא יראו אותו.. ובכן, זה כן מקפיץ וכן רואים, אז בפעם הבאה לשרשר! כי זה ממש לא נוח שיש מיליון הודעות על זה וזה סתם הורס את הפורום שלנו, ליאת.

lena r

New member
תותי-בת!

ליאת! אני חדשה בעניין ולמרות שהבנתי את העקרון אין לי מושג מה זה לשרשר! אם תסבירי לי, אני אשמח להבין על מה את מדברת. לנה.

hermoni

New member
לשרשר:

שאתה רואה הודעה את רוצה להגיב אז את לוחצץ על הוספת תגובה כמו שעשית עכשיו וככה מישהו אחר מגיב לך וכו וכו וכך נוצרת "שרשרת" של הודעות יעני זה לשרשר

lena r

New member
תודה

רועי אתה מציל אותי כול פעם מחדש, מתה עליך!

mushy

New member
אחותי, את יודעת שאני והחברות שלי

באות כמו תמיד ויהיה פצייץ למרות שרעות לא באה (נהנה גם בלעדיה) אוהבת אותך mushy

zee

New member
תודה רבה מושי

תשתדלו לא לעשות יותר מדי כיף בלעדיי ולכולם תמסרו ד"ש תודה שאת חושבת עליי בכל מקרה אבל אתן צריכות להבטיח לי שתבואו איתי למסיבה הבאה זה ממש מבאס אני ממש רוצה לבוא

mushy

New member
DONT WORRY BE HAPPY ../images/Emo6.gif

אנחנו לא נעשה יותר מדי כיף בלעדיך(נחשוב עליך כל שניה...)וחוץ מזה מה את מתבכינת את תבואי איתנו למסיבה עם כלא6 סוף סוף תדעי על מי אנחנו מדברות כל הזמן! אוהבת אותך,MUSHY

lena r

New member
יפה אמרת

אני בטוחה שיהיה אחלה מסיבה, אבל אל תדאגי זיגדון לא ננדה אותך! נחשוב עליך תמיד... אני לא בטוח אבוא לכלא 6, אני בוכה פה...

mushy

New member
מה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?

את ועוד איך באה למסיבה עם כלא6!!!!מה איכפת לי מאשר שישאר בבית. את באה נקודה!!!

hermoni

New member
ראבק של ירושלים פה!!!!

מה החלטתם להשתלט ד"א זה רועי החמוד חבר של אשר שהביא לכם נרגילה:))) לנה אשר לא יבוא אני ימלא את המקום שלו:) וזהו לא להציף יותר

lena r

New member
רועי! בעיה עם הירושלמים

למה להשתלט? לא יפה רועי... רק תגיד שאתה לא נהנה. רגע אז אתה כן בא או לא בא לג´י ביום שבת? נ.ב. אני אשמח שתמלא את מקומו של אשר... צוחקת, מתה עליך לנה.

lena r

New member
אישה!

זה לא קשור לאשר, אני פשוט בבת-ים בזמן שיש את המסיבה של כלא6.

למעלה