בקשר לבריטני

ענת פ.

New member
דוגמאות? למה לא!

קודם כל, פרוזן. זה דבר ראשון. בלייק א פרייר, שבו היא בכלל לא נסתה להיראות חושנית(לעומת בריטני שמנסה בכוח, כמו מראיה קארי, להראות שזנותיות זה לאו דווקא רע בכל קליפ יותר ויותר) היא נראתה הרבה יותר חושנית מכל הקליפים של בריטני ביחד. בלה איסלה בוניטה(מצטערת מעייני) היא נראית מדהים עם השמלה האדומה. לעומת זאת בהיומן ניצ´ר היא נראית בחושניות מאולצת, ללמדך שחושניות יוצאת בעיקר כשלא מנסים... חוץ מזה שלמדונה יש קול הרבה יותר חושני, לעומתה בריטני שרה כמו עטלף חולה צרבת

tsveeka26

New member
חה חה חה חה חה חה חה חה

חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה עטלף חולה צרבת. זה עדיף מאשר להיות זקנה בת 100 ששרה שירים ושמזמן הייתה צריכה לפרוש צביקה

אתם מדברים שטיות

בעיקרון אי אפשר להשוות בין בריטני למדונה מבחינה אומנותית מדונה הרבה יותר מוכשרת בכתיבת שירים ובמוזיקה (זוכרים כמה האלבום ריי אוף לייט עורר השראה בקרב רבים?) בריטני היא אומנית פופ לילדים, וזה שמדונה מבוגרת לא אומר עלייה כלום ואם לא בא לך על מדונה אז תחלום על בריטני שלך. זהו.

הילוש...

New member
תנו לי לסכם....

לצביקה וכולם! אני אומנם נמנית אם אלה שאוהבים ומוקירים את מדונה אך יחד אם זאת אני מאוד אוביקטיבית אז ככה: 1- נורא קשה להתייחס לבריטני ספירס כזמרת ואומנית מכיוון שהיא אינה כותבת מלחינה ומעבדת את שיריה. מה שמדונה עושה. אם כל הכבוד לבריטני בכל מה שקשור לשירים שלה היא רק שרה נטו.ועל כן קשה לקרוא לה אמנית כי אומן זה מישהו שעושה ויוצר.מדונה לעומת זאת רושמת, מלחינה, מעבדת, וכו´ את המוזיקה שלה שזוכה להצלחה ותהילת עולם ועל כן אנו מעריכים ומוקירים את הכשרון שלה.ועל כן ההשוואה מיותרת. 2- אם כבר אנו מדברים על יופי , איך אתה יכול להשוות אישה בגיל 42 לבחורה בגיל 20 .מדונה יכולה להיות אמא של בריטני ספירס. בוא נראה באמת את בריטני ספירס איך היא תיראה בגיל 42 אחרי שני לידות ואז נשווה מי באמת נראית יותר טוב.ובקשר לעובדה שמדונה כן או לא סמל סקס אז צביקה יקירי מדונה נבחרה לא פעם לא פעמיים ולא שלוש ע"י סקרים לאישה הכי סקסית בעולם, ולאישה הכי יפה בעולם, אז אל תתוכח עם עובדות. 3- פרישה- אומן צריך לשקול פרישה ברגע שהוא נמצא זמן רב בעולם המוזיקה ההצלחה הולכת ודועכת והוא מתחיל לחזור על עצמו ולהישמע פאטתי. מדונה לעומת זאת אכן יותר מ 20 שנה בתחום אבל למרבי הפלא, היא רק הולכת ומשבחת, היא רק הולכת ושוברת עוד ועוד שיאים והמשוואה פשוטה: הדיסקים נמכרים דיסק נמכר=ביקוש. וברגע שיש ביקוש למוזיקה של אומן פרישה זה דבר שבכלל לא נראה באופק. אז כרגע אין למדונה שום סיבה לפרוש להיפך רק לחדש ולהמציא עוד ועוד כי זה מה שרוצים וזה מה שהולך. 4- צביקה אתה אוהב את בריטני יותר ממדונה זו זכותך. אתה חושב שהיא יותר יפה ממדונה זכותך המלאה. אבל תיהיה מספיק מבוגר אוביקטיבי ומקצועי להבין שאין מה להשוות את הרמה והיכלות של מדונה שיצרה והמציאה לעצמה לבריטני. מדונה היא אמנית ויוצרת תן לה קרדיט על זה.

הילוש...

New member
רגע , ועוד משהו אחד!!!

איך בכלל אפשר להשוות בין מדונה לבריטני אם בריטני בכבודה ובעצמה הודתה שמדונה היא מקור להשראה. בריטני מחקה ומעתיקה כל רעיון מקורי שמדונה המציאה אז באמת בואו לא נוריד מכבודה של מדונה ובכלל נדון בסוגיה הזו.!

דיי לדבר על בריטני

היא מעניינת לי תתחת... היא והשירים הגרועים שלה גם כן...

למעלה