בקשר לבריטני

ורד18

New member
בקשר לבריטני

מי שקרא אתמול בעיתון פיוז של ידיעות אחרונות את הכתבה על בריטני בוודאי שם לב שהיא ממש מעצבנת. אני לא מבינה למה משהו חושב שבריטני ספירס תירש אי פעם את מקומה של מדונה, כמו שאף אחד לא תפס את מקומו של אלוויס ככה אף אחד לא יתפוס את מקומה של מדונה, שבניגוד לאלוייס היא לא תמות ממנת יתר שמנה ומכוערת כמוהו. ובקשר לכתבה שוב: בסוף היה כתוב שכשהמלכה תצא לפנסיה משהו יצטרך להחליף אותה: אז יש להם טעות - מדונה לעולם לא תוחלף!!!! וגם רואים שבריטני מנסה לחקות מדונה בעיקר בהופעות כשהיא מנסה לתת הופעה מרהיבה כזו (לא כמו של מדונה כמובן). ודבר אחרון: למי שעדיין לא הצביע למדונה לטקס פרסי ה- MTV אז הגיע הזמן זה עוד יומיים: www.mtve.com/ema להיכנס ולהצביע!!!

הילוש...

New member
את צודקת ב- 100 אחוז.

מדונה לעולם לא תוחלף. מה שמדונה עשתה והתרומה העצומה שלה לעולם המוזיקה לעולם לא תוחלף ואף אומן בעולם לעולם לא יצליח להשוות את השגיו להשגים של מדונה. מדונה היא אחת ויחידה היא מיוחדת ומקומה ישאר תמיד כאמנית הכי מיוחדת בעולם. כשיגיע היום שמדונה תחליט לפרוש, זהו שום זמרת בעולם לא תצליח למלות את מקומה. וחשוב לציין זאת - כי מה שמדונה עשתה אף אחד בחיים לא יוכל לשחזר. מדונה היא אגדה!!! שלכם הילו´ש.

libi k

New member
כתבות מהסוג שציינת ../images/Emo108.gif

אפילו לא שוות התיחסות. אנשים שמעיזים להשוות את המלכה מדונה לכיעור נטול כישרון כמו בריטני סובלים ממנת משכל של ציפור!

בריטני ספירס היא בכלל "אומנית בובה"

אומנית בובה - מוצר פופ שכותבים לו את כל השירים, שמעתי קטעים מהאלבום החדש שלה ושום דבר לא חדש בו - אותו פופ ילדותי בסגנון הבקסטריט בויז ואן סינק על ילדים שאוהבים ילדות וההפך ועוד 2 שירים בסיגנון IM A SLAVE הגרוע, מיותר לציין כי בריטני אפילו לא טורחת לכתוב את שיריה ולבסס את מעמדה כאומנית מוערכת... מי שחושב שהיא תחליף יום אחד את מדונה צריך להתאשפז...

tsveeka26

New member
יעני יש משמעות לשירים של מדונה?

קשה לעשות שירים חדשים כי כבר יש את הקיימים. אבל יכול להיות שבריטני מחקה קצת, אז מה??? אלטון הענק לקח את לוסי אין דה סקיי של הביטלס ועשה את אותו שיר עם מנגינה שונה. אן סינק לקחו את השירים של ביג´יס ועשו קטע קטן משלהם. סו ווט. מדונה סתם אחת. בריט אלילה אני שרוף עלייה.

ורד18

New member
מה???????????

תגידי לי אתה נפלת על כל הראש? מתי פעם האחרונה הקשבת לשיר של מדונה והחלטת שאין לו משמעות? אני מודה שיש שירים שיכול להיות שאין להם משמעות יותר מדיי עמוקה בעולמנו או לפחות לנו ששומעים (יכול להיות שיש להם משמעות בשביל מדונה) אבל יחד עם זאת יש המון ואני מדגישה המון! שירים שגם אתה יכול לראות את המשמעות שלהם ואין טעם שאני אתחיל לפרט כי זו רשימה ארוכה מדיי, יכול להיות שאתה מאלה שרק שומע את השירים ולא טורח להקשיב אבל אני בניגוד אליך כל פעם שאני קונה דיסק חדש של מדונה לפני הכל אני קוראת את כל השירים ואם גם אתה היית עושה את זה יכול להיות שהיית מבין למה אני מתכוונת כשיש הבדל בין זמר שכותב לעצמו את השירים ויש להם משמעות לבין זמר שאנשים כותבים לו את השירים רק כדי למחסר אותם (כלומר שהם ילכו טוב בשוק של הבנות הצעירות והילדותיות ששומעות את אותו אמן) וזה גם למה קהל המעריצים של מדונה מתפרס על כל הגילאים ולא רק על בנות 10-16. ובקשר לעובדה שמדונה זקנה- יש אמנים הרבה יותר מבוגרים ממנה שעדיין רצים, אבל מדונה פשוט בכוקר מדהים, היא ממשיכה לחדש שוב ושוב ולהפתיע ולהדהים כל פעם מחדש (למשל במסע הופעות האחרון והמרהיב שלה) בריטני ספירס לעומתה היא עוד בגיל הטיפש עשרה שכל מה שהיא אומרת ועושה זה מה שאמרגנים שלה אומרים לה לעשות, היא אפילו לא יכולה לחשוב לבד כי ברגע שהיא תגיד משהו שלא ימצא חן בעיני משהו היא פשוט תיעלם מעולמנו ואז היא לא תוכל להגשים את חלומה של להיות מדונה הבאה (ודרך אגב הדבר היחיד החכם בבריטני ספירס זה שהיא מעריצה את מדונה) לסיכום, אין ספק שמדונה היא המלכה!!! ואין לה לה ולא יהיו לה מתחרות על הכתר (גם לא הבלונדינית שאתה כל-כך אוהב), וזהו! אני מקווה שהבנת את דעתי!!! ורד!!

הילוש...

New member
תגובה לך ורד....

ורד יקירתי תני לי לבדם את כל העניין: לא צריך להתייחס לאותו בחור יותר מידי מסיבה פשוטה אחת: כל מי שאוהב את בריטני וחושב שהיא יותר טובה ממדונה, ולשירים של מדונה אין משמעות הוא פשוט: טיפש, וילדותי, שמחפש תשומת לב. אז חבל לך ולך על העצבים. הילו´וש.

tsveeka26

New member
לא מבין מה מדונה עושה בכלל??

ורד בריטני היא ילדונת אבל מי זאת מדונה (ציניות). לא מבין את הקטע שלה. בריטני היא צעירה והיא לא מתיימרת להיות מדונה. אבל אני אישית שרוף על הילדונת הבלונדה (בריט) ולא רק בגלל הסקסיות אלא כי היא יותר חיננית מהזקנה הזאת מדונה. זו דעתי. תגידי מה דעתך? צביקה

ענת פ.

New member
נכון שלא שאלת אותי בכלל

אבל לדעתי אתה לא יודע על מה ועם מי אתה מדבר! יש כאן הרבה מאוד מעריצים של מדונה, למקרה שלא הבנת את זה משם הפורום. ומדונה כל כךהרבה הרבה יותר מוכשרת, מדהימה, אלוהית, עושה(הייתי צריכה להדגיש את העושה אבל נעזוב) מוזיקה מעולה וקליפים טובים ואומנם הרבה פחות חשוב, כי סך הכל זו זמרת ולא דוגמנית , אבל לדעתי היא גם פי עשרים אלף יותר יפה, מבריטני

tsveeka26

New member
יופי זה עניין של טעם

מדונה ממש לא יפה ואינני מבין את ההתלהבות ממנה. אני ראיתי כמה חבר´ה שמתלהבים מהתמונות העירומות שלה. היא לא עושה לי כלום. פעם אולי היא הייתה יפה היום היא לא משהו. לגבי השירים הם לא לטעם שלי זה הכל. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח צביקה

tsveeka26

New member
עניין של טעם של גברים

בכדי לומר אם אישה היא יפה ו/או סקסית שואלים גבר לא??? אישית אני מרגיש יותר משיכה לבריטני, היא ממש סקסית. זו דעתי צביקה

tsveeka26

New member
את מתנהגת יותר גרוע

מה קרה??. העלבתי את האלילה שלך??? זו דעתי. אם את נכנסת למישורים אישיים אז זה רע מאוד. הבעתי דעתי על אישה זו מול אישה זו. יכול להיות שלבריט יש קטעים של חיקוי אבל אני אינני אוהב את מדונה זכותי. אבל לקרוא לי ילד??? ליכלכת

tsveeka26

New member
תראי לי מדונה עושה...

עושה קליפ יותר חושני מ OOPS I DID IT AGAIN צביקה

libi k

New member
כל קליפ שלה !!!!!!!! ../images/Emo108.gif

גם כן השוואה ,הצחקת אותי .אתה משווה את היצור העלוב והפאתטי הזה שנקרא בריטני לסמל מין של המאה ה20???? הכל בסדר איתך ??? כי זה ממש לא נראה ככה. למדונה יש יותר מיניות באצבע הקטנה שלה מאשר לרוב הנשים יש בכל הגוף שלהן וזה לא הגדרה שלי אלא של אנשים שעבדו איתה בצורה אינטימית. החל מהקליפ erotica deeper and deeper vogue justify my love take a bow human nature beautiful sranger bad girl fever cherish ....והרשימה עוד כל כך ארוכה.... חוץ מזה יש את הסרט הארוטי (מאוד!!) ´גוף ההוכחה´ ספר ה´סקס´ ועוד ועוד דברים המגדירים את מדונה כהסמל של המאה ה20 בה´ הידיעה!!!!

libi k

New member
וגם לא נשכח את העובדה... ../images/Emo108.gif

שמדונה היא כולה אמיתיתהחל מהעיניים הכחולות-ירוקות המדהימות שלה ועד לחזה המושלם ביותר!! בניגוד לבריטני שהיא כולה מזויפת ושום ניתוח פלסטי לא יעזור לה לשפר את כיעורה!

tsveeka26

New member
מדונה זה סתם קליפ של פורנו

היא סתם עושה אוונטות. שתהייה סמל הסקס של המאה ה-18 מצידי לי היא לא עושה את זה. וסמל סקס??? ממש לא לא נראית טוב אפילו

ורד18

New member
תקשיבו ירדתם מהפסים???

הויכוח כאן להזכירכם הוא לא מי יותר כוסית ומי יותר אירוטית בגלל שמדונה כבר ממזמן נטשה את ספרי הסקס ושירים דוגמת אירוטיקה- היא ללא ספק השתנתה והשתפרה המון מאז שהתחילה את הקריירה שלה כיותר ילדה מאשר אישה ועד היום, היא התבגרה בצורה מדהימה מבחינת שירים והיא פשוט מדהימה. בריטני ספירס אולי כרגע יותר כוסית סקסית או איך שלא תרצה לקרוא לזה יותר ממדונה אבל בריטני בת 20- למעשה ילדה שמנוהלת ע"י גברים ואילו מדונה היא בת 40 אחרי 2 הריונות ו-20 שנות קריירה, אתה מתבקש להיזהר עם ההשוואות שלך בגלל שאי אפשר ואסור להשוות ביניהן. מדונה היא אמנית, היא זמרת, היא כותבת והיא מבצעת בעוד שעל בריטני אפשר לומר שהיא רק מבצעת וזהו לא יותר מזה. ובקשר לקטע של מיניות- אתה רוצה להגיד לי שמה שבריטני ספירס עושה כרגע זה לא פרובקציות מיניות? תקרא את השירים שלה, תראה את הקליפים והתמונות שלה- נודף מהם ריח של גועל נפש, ואם תשווה את זה לתמונות של מדונה בתחילת דרכה אתה תראה עד כמה יש כאן חיקוי. להשוות בין מדונה לבריטני נוכל לעשות עוד 20 שנה ולראות מי מהן הצליחה יותר, אבל זה לא כל-כך קשה לחזות את העתיד ולדעת שהוא לא צופן בתוכו את בריטני אז די לויכוח הטיפשי הזה, תעשה לכולנו טובה ולך תחפש פורום בריטני ספירס ותבלבל שם לאנשים את השכל (אף על פי שלא ניראה לי שאפשר לפתח שיחה עם בנות בגילאי 10-14)

ענת פ.

New member
רגע אחד!

נא לא לרדת על צוציקיות בנות 10 עד 14! אני בת 13! וצביקה הוא ההוכחה שעם הגיל לא בהכרח בא הטעם

ורד18

New member
אבל את בת 13 עם שכל

מה שהתכוונתי לומר הוא שרוב המעריצות של בריטני ספירס מעריצות אותה מהסיבות הלא נכונות, הן מעריצות אותה כי היא כזו חמודה וכזוה מתוקה ונראית כל-כך טוב ולא כי הן מבינות במוזיקה, את לעומת זאת מבינה במוזיקה ואני בטוחה שגם המעריצות כיום של בריטני כשהן התבגרו לא יבינו מה הן עשו ולמה הן העריצו אותה. ובקשר לצביקה- מסתבר שיש גם בני 26 שלא יודעים להעריך מוזיקה טובה, אבל זה די ברור שצביקה לא מעריץ את בריטני כי עושה מוזיקה מעולה (כי היא לא) אלא כי היא נראית טוב- בסה"כ מדובר כאן בגבר חרמן ולא יותר מזה.

למעלה