בקשר לביטוח

Tell8No8Lies

New member
בקשר לביטוח

אני חבר בקופת חולים מאוחדת. האם כדאי לי לעשות ביטוח דרך הקופת חולים? ואם אתם לא יודעים על מאוחדת אז בכלליות על קופות חולים. או שעדיף לעשות בחברת ביטוח?

sela v

New member
לא חושב שזה עוזר משהו

שאתה חבר בקופת חולים, זה לא איזה מועדון אקסלוסיבי, וכולם מבוטחים באחת מקופת החולים. הייתי משווה מה אתה מקבל בביטוח הזה לעומת אחרים. אתמול תודות לעמי הקשבתי לתוכנית רדיו ברשת ב' על בריאות מטיילים, והדגישו שחשוב שהכיסוי המקסימלי ליום אשפוז יתאים למחיר של אשפוז באותה מדינה אליה נוסעים, גם חשוב שאם יוצאים לטרק וצריך חילוץ עם מסוק שיהיה לך את הכיסוי לזה. אני מצרף קישור כדי לשמוע את התוכנית, ואני משער שההקלטה תשאר עד ליום שלישי הבא. צריך דרך אגב Real player בשביל להקשיב לתוכנית.

עופר

New member
ביטוח טיולים - מאת מנהל פורום ביטוח

בביטוח טיולים צריך להקפיד על מספר דברים : 1. שהכיסוי הוא בסכום , ולא בעלות יום אישפוז 2. לטיול לאירופה , מזרח התיכון וכד' מספיק גג כיסוי של 200,000 דולר לארה"ב , קנדה רצוי גבול כיסוי של 1/2 מליון $ . 3. אם עוסקים בספורט אתגרי , ספורט חורף וכד' יש לבצע כיסוי מיוחד לכך בד"כ בתוספת תשלום 4. "חובה " גם בביטוח לארץ קרובה ולתקופה קצרה ביטוח "הטסה רפואית והמשך טיפול בארץ " 5. מטיילים צעירים שעושים טרקים וכאלה , יתכבדו ויוסיפו איתור וחילוץ וימנעו פשיטת רגל של הוריהם והקרובים להם במקרה הצורך . מומלץ גם למטיילים לבדם בארצות אקזוטיות , איזוטריות ובעלות תרבות שונה מהמערב עם אמצעי תקשורת לא מפותחים , אבל עם אנשים נחמדים ... 6. מחלות קיימות : יש תוספות והרחבות למחלות קימות , בעיקר ללב , אבל יש לקבל בד"כ הסכמת חברת הביטוח מראש , ויש תנאים מיוחדים לכך . הכיסוי של קופות החולים , לפעמים חסר בקטע של תקרת פיצוי , ברוב הכיסויים ישנו תשלום לפי תקרה , ובקופות החולים זה החזר ליום אישפוז וזה לא תמיד מספיק ...

תודה!

סלע - נראה לי שכדאי לשים את זה בטאג ליינס או משהו כזה. מה שנאמר כאן חשוב שכולם ידעו.

למעלה