בקשר לבחור...

• פותח הנושא ishka
  • פורסם בתאריך

ishka

New member
בקשר לבחור...../images/Emo99.gif

שאלתי כבר בעבר בנוגע לבחור שאני איתו בקשר, ונאמר לי להמתין כי עליו לעבור משהו... יש אפשרות לבדוק מה וכמה זמן, כי אני כבר ממש לא מבינה מה קורה בינינו, אנחנו יחד יומיום (אפילו ישנים יחד לפעמים), אבל אין מגע פיזי. מצד אחד אני מבלה איתו ועם הילדים שלו מבוקר עד ערב, הוא מתקשר מיד על הבוקר, מצד שני כשחברים שלו מתקשרים ואני איתו הוא אומר שהוא עם משהי (אפילו לא חברה טובה).... קצת מתסכל אותי כי אני הולכת ומתאהבת מרגע לרגע....

ליאת39

New member
ishka...

מה זאת אומרת אתם יוםיום יחד, ישנים יחד לפעמים ואין מגע פיסי, וכשמדבר עם אחרים ... הוא עם מישהי?!!!? לא יודעת, נשמע לי מוזר ביותר. נראה לי שאת סתם מבזבזת את זמנך איתו. לדעתי: "מה עליי לעשות בנוגע לאיקס מבחינה רומנטית בשבוע הקרוב?" 6 קלפים + סיכום

ishka

New member
ליאת...

הוא לא עם אף אחת, אנחנו מוגדרים כידידים טובים, הוא גרוש+2 כך שאולי הוא חושש, אבל זה מבלבל הפריסה (עשיתי לחודש, כי השבוע הוא בח"ול) מה- שטן נער המטות מוות 8 מטות 10 מטות נער המטות סיכום- מרכבה תודה

ליאת39

New member
היי אישקה,

אני לא הולכת להקל עליך... "מה עליי לעשות בנוגע לאיקס מבחינה ורמנטית בחודש הקרוב?" שטן נער המטות מוות 8 מטות 10 מטות נער המטות סיכום- מרכבה לקחת את עצמך בידיים ופשוט להיפרד! (המרכבה + מוות). את מאד לא מאוזנת רגשית, את משחקת באש (השטן) ויש לך אפשרות להתקדם עם עצמך, להראות את עצמך, להנות ממי שאת (נער המטות)... יש לך פה נער המטות פעמיים.... בכל מקרה... אתמקד בשאר הקלפים... מבחינה רומנטית ~ 10 מטות: מערכת היחסים שלכם לא במצב טוב, הוא מאד אנרגטי, רוצה דברים שילכו בקצב שלו (8 מטות+ 10 מטות) ולך זה לא מתאים (השטן). עליך פשוט להגיד לעצמך שלמדת על הקשר הזה, למדת משהו בחיים שלך והגיע הזמן ללכת למקום אחר, טוב יותר, שיספק אותך יותר ויאזן אותך יותר. מה דעתך?

ishka

New member
ללא ספק זה לא קל לשמוע... כפי שכבר

כתבתי עשיתי פריסה של פוטנציאל זוגי (כשהתחלתי להתבלבל) ובפרוש יצא שעלי לחכות בסבלנות, רק שלא ידעתי עד מתי וקפצו עוד מלא שאלות.... עכשיו זה נראה הרבה יותר קודר. במיוחד מפני שממש טוב לי כשאנחנו יחד ולמרות שאין קשר פיזי (בתור מוגדרים כידידים), יש ביננו המון קירבה, שלאו דווקא מגיעה ממני. בעניין המאוזנת ריגשית אני מסכימה- ולא רק בקשר לבחור, גם בקשר ללימודים, לחלומות וכו'... אולי זה משפיע עלי ועליו... צרפתי ככה סתם את הפריסה הקודמת (מתוך אופטימיות או תיקווה) אולי זה יתן תמונה יותר חיובית... כך אוך אני ממש מודה לך על התשובה והפרוש... ואם יש עוד משהו אני אשמח... מה- 4 חרבות ההתפתחות הצפויה- 8 חרבות ביני- כהן גדול ובין X-מוות בחודשיים הבאים- נער הגביעים סיכום- מרכבה בינתיים נראה כי לא יזוזו דברים בתקופה הקרובה, כמו שאת בוודאי מרגישה וחשה. X צריך עוד לעבור איזה שינוי בחייו, משהו שרק אחרי שהוא יעבור אותו, הוא יהיה פתוח כלפיך. נסו להמשיך את הידידות בינכם ולשמר אותה. אל תמהרי, תני לזמן לעשות את שלו.

ליאת39

New member
הי אישקה

דעתי בנוגע לפריסה מה- 4 חרבות ההתפתחות הצפויה- 8 חרבות ביני- כהן גדול ובין X-מוות בחודשיים הבאים- נער הגביעים סיכום- מרכבה איקס מתחיל תהליך בתוכו ונער הגביעים מראה את הבלבול הגדול שקיים במערכת היחסים שלכם באותם חודשיים שקבעת. בחודשיים האלה אכן אין התפתחות, כי ישנם המון עכבות המון מכשולים. מישהו מכם צריך לקחת את העניינים לידיו... וגם בפריסה מאתמול, יצא לך "המרכבה" בסיכום. מה שאני מניחה הוא שעליך לקחת את העניינים לידיך ולעשות חושבים עם 4 החרבות. אתם ישנים יחד, את מבלה איתו ועם ילדיו שעות על גבי שעות ומגדירה את עצמכם כידידים?! אז מה את מצפה ממנו??? למה בכלל תחושת הבלבול??? אולי בגלל שאינך שלמה עם הגדרת המצב "ידידים". ההחלטה שלך!!! בהצלחה!

ishka

New member
כנראה שזה לא כל כך פשוט אולי כי

ברור לי שאני לא שלמה עם ה"ידידים". ולא מובן לי מה קורה אצלו. לפעמים כשנמצאים בתוך הכל נראה יותר מסובך ומבלבל. בכל מקרה תודה ושבת שלום

ליאת39

New member
אישקה יקרה,

ההחלטות לא קלות כשצריך לקום וללכת, במיוחד בתקופת התאהבות. הקלפים מציעים לך מה לעשות, כי זה מה ששאלת. ההחלטה היא שלך בלבד. ועליך לחשוב מה טוב לך ביותר. שתהיה לך גם שבת נפלאה

למעלה