בקשר לבודפשט..

shir85

New member
בקשר לבודפשט..

מישהו נוסע? אם כן, הזמנתם מהחבילה מon tour? http://www.ontour.co.il/x/tabid/55/catalogId/121/Default.aspx האם אפשר עדיין להזמין? לא מאוחר מדי..? כי רק עכשיו גיליתי שאולי אוכל לקחת חופש מהעבודה

Teo Toriatt

New member
אני ממש לא ממליץ על On tour

אני הרכבתי לי חבילה לבד באותו מחיר שלהם בתנאים פי כמה יותר טובים (כרטיס ומלון) אבל זה להופעה בפראג (שלדעתי הם הפסיקו למכור) אז לא אוכל לעזור. בכל מקרה את יכולה לעשות תרגיל פשוט - תבדקי את עלות הכרטיס הכי טוב שאת משיגה + במלון שהם מציעים באינטרנט ותשווי מחירים - לי זה יצא הפרש של כמה מאות יורו לכרטיס! תהני!

shir85

New member
מתי פראג?

יותר מוקדם מבודפשט? כבר נגמרו כרטיסים?

Teo Toriatt

New member
פראג ב 31 לאוקטובר

3 ימים אחרי בודפשט, וזה יוצא סופ"ש - ככה אני הצלחתי לקבל "פטור" מהעבודה
לגבי כרטיסים, נכון לזמן כתיבת שורות אלה נותרו עוד מלא כרטיסים (6 כרטיסים סה"כ
) אבל במקומות מצויינים! שימי לב שאם תרצי הם מקבלים העברה בנקאית בלבד ולא כרטיס אשראי

shir85

New member
איפה אפשר לרכוש כרטיסים?

"מלא כרטיסים" זה באמת רק 6 ?? או שהתבדחת .. ? כי אני ממש מעדיפה להיות בפראג על פני בודפשט.. אז זאת תהיה הזדמנות גם לבקר שם ....

Teo Toriatt

New member
לא התבדחתי כלל

כשבדקתי בצהריים נשארו 6 כרטיסים (לפני שבוע היו 300 בערך) http://www.sazkaticket.cz/Ticket/default.aspx תמיד יש גם ב eBay כאלה שקנו ולא יכולים להגיע ויש גם דרך המועדון מעריצים - נראה לי שקרן יכולה לעזור לך בזה.

ayatz

New member
פרט לעובדה שאני אשמח לפרטנרים נוספים

בודפשט עיר ממש נחמדה, לא פחות מפראג, יש עוד כרטיסים וניתן לרכוש באשראי, ואני בהחלט מתכוון גם לטייל קצת. תראי מה את מעדיפה. כאמור, כדאי בהחלט להחליט מהר.

ayatz

New member
אני נוסע לבודפשט

וגם good vibration מהפורום, צרי קשר במסרים אם את רוצה פרטים

dar dahan

Member
איזה כייף לכל מי שהוא מבוגר (18 ומעלה)...

כל אחד ואחת פה שמעל גיל 18 יכול ללכת למופעים של Queen+, או לדברים אחרים ורק אני שאני בן 17 (עוד לא סיימתי לימודים) וגם אני גר בבאר שבע, מקנא בכם. ד"א אני פשוט מאוהב בלהקה הזאת, ועכשיו אני מבין שהאלבום שיש לי בביתי הקט זה לא סתם אלבום אלא האלבום הראשון של להקת Queen, פשוט נהדר
!

ayatz

New member
דר, אל תדאג

רוקנרול וויל נוור דיי, יהיו לך הזדמנויות בחיים, רבים בוכים על זה "שנולדו מאוחר מידי", גם אני מצטער שלא יצא לי לראות הופעה של קווין בהרכב מלא (ועוד כמה פספוסים שנובעים מזה שאני "רק" יליד 72) - גם את וודסטוק פספסנו
.

ayatz

New member
נ.ב.

פרגן לעצמך ולך לראות את אוליב במופע מחווה שהוא מרים, אני בטוח שיהיה מושקע וסבבה לגמרי.

היית יכול לעשות כמוני

ולטוס בתקופת החגים. לפי החישוב שלי פיספסתי רק שלושה או ארבעה ימי לימודים וכל השאר היו ימי חופש. לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות.

למעלה