בקשר לבגרויות

CARIN R

New member
בקשר לבגרויות

היו לי שני התקפים בשיעורי מתמטיקה, אחד מהם היא לפני מבחן, גם מסתבר שההתקפים יכולים לנבוע מלחץ כי זה קרה לי כבר מלחץ בפעמים אחרות. השבוע יש לי מבחן במתמטיקה והמורה שלי אמרה לי שאם אני רוצה אני יכולה לעשות את המבחן בחדר אחר או שהיא תיתן לי את זה בתור עבודה וגם מסתבר שיכולות להיות לי הקלות בבגרויות. אני יודעת שאמורים להמשיך בחיים כרגיל אבל אני שמחה שמתאפשר לי לקבל את זה... למישהו פה היו הקלות במבחנים ובגרויות עקב המחלה?

בעקבות המחלה?

לי ידוע רק שאם יש לך התקף קרוב למבחן חשוב יש לך פטור או מועד ב'.. הקלות שיכולות לעזור לך אבל לא מגיעות בעקבות המחלה, הארכת זמן. זה מוריד קצת מהלחץ בזמן במבחן. אולי יש עוד.. זה מה שאני יודעת.. תשאל את היועצת או משהו

ruthty

New member
carin r../images/Emo143.gifבהצלחה

לי לא היו שום הקלות אולם אני שמחה שיש הקלות היום וקצת יותר מודעים לצרכים נכון שלחץ יכול ליצור התקף אני מציעה לך שלפני מבחן תעשי לעצמך מדיטציה ותכניסי לראשך שאת תצליחי , אם בנדאם יוצא מתוך החיוב הוא יצליח מאחלת לך הצלחה מכל הלב תקופה זו זה תקופה לא קלה עקב תדירות הבחינות בהצלחה

היו לי הקלות בבגריות אבל רק אחרי

שאברתי איבחון ...וביננו ההקלות האלה הן לא מה שיעזרו לך להצליח במבחן, תלמדי טוב ותצלחי גם בלעדיהן! בהצלחה!!

היו לי גם הקלות

כשלא היה נשאר לי זמן למבחן והייתי לחוצה היד הייתה מתחילה לרעוד לי והייתי נכנסת לסטרס רציני.. הנוירלוגית הביאה לי המלצה להערכת זמן במבחנים-בכל הבגרויות. וגם בפסיכוטכני של הצו גיוס. כשאני אשתחרר (מתיי זה יגיע!!!
) וילך לאוני' אני גם מקווה להוציא את הפטור הזה...הוא ממש עזר לי.

aerox

New member
זה תלוי לגבי מה ההקלות

אם זה הקלות לגבי ליקוי למידה או דיסלקציה זה עוזר בשביל לקבל הקלות נגד התקפים או בגלל ההתקפים זה לא בדיוק יעזור צריכים ללמוד וחשוב ללמוד טוב לפני הבחינה הרי הלחץ מגיע כי לא יודעים מי שיודע את החומר לא לחוץ מזה :) חומר למחשבה :)

spikish

New member
אחי קיבל הארכת זמן לבגרויות

לא עשו לו שום בעיות - הוא הראה את האבחון מהנוירולוג, ודרך היועצת של בית הספר (או אולי סגנית המנהלת) שלח בקשה למשרד החינוך. הארכת הזמן דיי הועילה לו.

למעלה