בקשר לבאד.

Avi Sherbati

New member
בקשר לבאד.

בקשר לעונה הנוכחית שמשודרת בערוץ 3. איך מצלמים את באד ?? בסידרה הוא איבד את הרגל שלו ממוקש, ובסידרה הם מצלמים אותו רק עם רגל אחת, וזה נראה ממש אמיתי, בלי שום אפקטים, רציתי לדעת איך הם מצלמים את זה?? (אפקט או שיש לו רק רגל אחת גם במציאות ?) אני יודע שרוב הסיכויים שזה אפקט, אבל כבר קרו מקרים שלאחד מהשחקנים קרה משהו (למשל שחקנית שנכנסה להריון) ואז המפיקים/במאים הכניסו את זה לסידרה, יכול שזה מה שרה במקרה זה (לא סביר אבל אולי). ואתה לא מבין משהו, הם לא מצלמים את זה שנייה אחת, הם מצלמים את זה ממש הרבה, וזה נראה ממש טוב ,אני לא רואה שום סימן לאפקט. למישהו יש עובדות ? תודה לעוזרים.

Dark Storm

New member
השחקן לא איבד רגל

יש כמה דרכים לעשות את האפקט הזה, אחד זה צילום סצנה מול "מסך ירוק" והלבשת מעיין גרב ירוקה עד הברך, מה שגורם לקטע הרגל הזה "להעלם" כשמקרינים רקע על המסך הירוק. הדרך השניה זה צילום של רגל קטועה מזוייפת ואז בתוכנת עריכה משלבים את חלק הגוף העליון של השחקן עם צילומים של הרגל המזויפת. דרך שלישית, בסצנות שבו השחקן יושב ורואים שחסרה לו רגל, הוא מחביא את הרגל האמיתית שלו בתוך מה שהוא יושב עליו ושמים את הרגל המזויפת במקום.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

חוצמזה שאחרי זה יש לו פרוסטטה והוא פשוט צולע... אין יותר מדי סצינות שהוא בלי הרגל

Dark Storm

New member
בהחלט אחת השיחות היותר מוזרות

שהיו לי בשבוע האחרון

טלמ

New member
בשבוע האחרון../images/Emo35.gif אז מאוד מעניין לדעת

מה השיחה הכי מוזרה שלך...

Hieros Gamos

New member
טוב אז אני צריכה להפסיק לעברת דברים

אני פשוט צריכה להתחיל לדבר רק אנגלית והכל יהיה כה הרבה יותר פשוט!

למעלה