בקשר לאתר

Woogyman

New member
בקשר לאתר

אני לא מוצא את השירשור הקודם בנושא, אז נתחיל אחד חדש. גם ככה בטח זה לא יזכה ליותר מדי תגובות. האתר כנראה, דגש על כנראה, יחזור בסוף השבוע הזה או תחילת שבוע הבא. הוא חוזר בליווי שני אתרי-בת על אליסה מילאנו והולי מרי קומבס (בתקווה שהם יהיו מוכנים עד אז) וכמובן כל מי שרוצה לנהל אתר על שחקן נוסף - מוזמן, מועדון חברים חדש (אפשרות לשאול שאלות על הסדרה ולקבל תשובות מחברים אחרים, להתכתב בהודעות ביניכם ובעתיד אולי אפילו לבנות אתרים של מכושפות בצורה קלה ביותר). יש לאתר גם מראה חדש לגמרי, המון תכנים חדשים ובכלל.. הרבה יותר אתר. בתקווה שהפעם הוא ישאר פתוח יותר זמן (תלוי בכם! תלוי בכם!) אז להתכונן!

Paige

New member
סם,

אני מעוניינת לנהל אתר-בת על רוז אם אפשר :)

Woogyman

New member
נו פרובלמס

יש לך כבר אתר אבל, לא? לא יהיה לך יותר מדי עבודה?

Paige

New member
בוא ואספר לך משהו...

יש לי את האתר שאתה מכיר, עבדתי על גלריה של אתר של אליסה מילאנו (שנסגר, לצערי), אני עובדת על אתר באנגלית לרוז, אני חלק מהצוות של הצ´ארמד בורדס, יש לי אתר של אבאטרים לצוות של הצ´ארמד בורדס. אם אני מסוגלת לכל זה, אני מסוגלת להכל :)

Woogyman

New member
ואוו. אוקיי...

נדבר יותר מאוחר היום באייסקיו ואני אסביר לך את כל הפרוצידורה.

Woogyman

New member
על מי בא לך?

נשארו כולם חוץ מהשניים שציינתי ורוז, שנתפסה הרגע. יש את בריאן (ליאו), שאנן (פרו), ג´וליאן (קול), פינולה (האמא), גרג (דן), השחקן ששיחק את אנדי שאני אף פעם לא זוכר את השם שלו, דוריאן (דריל), וכעיקרון כל מי שבא לך שהופיע בסדרה ביותר מפרק אחד.

Paige

New member
אנדי...

טי.וו. קינג (הידוע כיום בשם "טד קינג", או בשמו הארוך "תיאודור וויליאם קינג"). הייתי בחוג ובקניון, אז לא הייתי אונליין ואני מתנתקת בקרוב (מי שונא שעות אפס? *מרימה של דבר אפשרי וחתול*)... זה יכול לחכות למחר? :$

Paige

New member
יופי!

קניתי חולצה מה זה מהממת מזארה! ;) לאף אחד לא איכפת. לא נורא ;)

Woogyman

New member
תכתבי לי באיסיקיו

ונדבר על הפרטים. בכל מקרה, מי ששם לב, האתר הישן חזר לכתובת שלו. זה לא, ואני חוזר שזה לא, הגירסה החדשה שדיברתי עליה. פשוט כשהחזירו את האתר, הגירסה הישנה כבר הייתה שם. כשהגירסה החדשה תעלה והאתר יפתח רשמית, אתם תדעו. כל העולם החופשי ידע.

As I Am

New member
*O*

איך את מצליחה לעמוד בקצב??!
*סוגדת להדר*

Woogyman

New member
למישהו יש הקלטות של שאנון מבוורלי?

אני צריך, אם יש למישהו, פרקים מוקלטים מהשידורים החוזרים של ערוץ 6 לבוורלי הילס ששאנון מופיעה בהם. במיוחד אני צריך את הפרקים האחרונים שלה, כולל את הפרק האחרון (פרק כפול, שודר בערוץ 6 ברצף).

למעלה