בקשר לאתר wwfisrael.co.il

בקשר לאתר wwfisrael.co.il

אני חושב שהאתר מבולגן ומכוער הוא צריך עיצוב חדש ועידכונים וחוץ מזה מזה הפורום הטיפשי שיש בו אם היה בו פורום נורמלי אז אולי היו נכנסים לשם במקום לפה אני חושב שבאתר הזה צריך makeOVER דחוף........... בלי ליפגוע באף אחד........ אני חושב שאם יש אתר סוף סוף ..אז למה לא להשקיע בו.

rshamir

New member
בלי לפגוע

אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אם תסתכל מעבר לעיצוב, היית מגלה שמבחינת תוכן זה האתר המוביל בארץ בתחום ההיאבקות. זה האתר הראשון ואולי היחיד שיכול לספק לך מידע מהימן ורלוונטי לישראל. ולגבי הפורום - אם תבדוק סטטיסטיקות, הייתה מגלה שהפורום (שהוא אגב הרבה יותר ותיק ומוצלח מהפורום הזה) הוא הגדול בארץ בתחום הזה, עם מספר המשתתפים וההודעות הגדול ביותר, ושוב בלי לפגוע באף אחד, ברמת דיון הרבה יותר גבוהה.

eranmc

New member
אתה צודק וגם לא צודק...

מבחינת עיצוב ובלאגן... צודק לכן יצאתי אחרי 2 שניות. אבל מבחינת תוכן האתר פצצות תקרא את התוכן תתעלם מהעיצוב למרות שזה קשה. ערן

dbzb

New member
אני לא מבין.

אם אתר ישראלי אז למה לא בעברית

rshamir

New member
אנגלית

מכיוון שזה כמעט בלתי אפשרי לכתוב בצורה רצינית על היאבקות בעברית. יש המון ביטויים שאי אפשר לתרגם, ולכן הרבה מעדיפים (ואני ביניהם) לכתוב באנגלית.

HBK RULZ 4 EVER

New member
הצחקתם אותי

אתה משווה את הפורום הזה לפורום של גרי ?? אתה נורמלי הפורום הזה דיבילי לגמרי חוץ מכמה אנשים מהמועדון שמבינים בהאבקות כל השאר פה לא יודעים על מה הם מדברים אתם חושבים שאני טועה אז הנה שאלה קלה לדוגמא: מי הייה אלוף העולם של דבליו אף הכי הרבה פעמים ?? ואנשים מהמועדון של גרי לא לענות בבקשה

dead man

New member
מה זה השטיות האלה האתר של הwwf

האתר הרישמי בארץ והוא האתר הכי טוב פשוט הוא עכשיו תחת עבודות זה האתר www.wwfisrael.org וסיד שבר את הרגל והוא לא יכול להיתאבק קיין הוא אחיו של האנדיירטאקר בכלל והאיש שהכי הרבה הי אלוף הwwf הוא לא מאשר the rock שש פעמים האלוף

אבל קיין לא באמת האח של אנדרטייקר

זה רק בהיאבקות גם יש להם שמות שונים ואתה צודק לגבי האליפות של הרוק הוא עבר את הוגאן וברט הארט בטעות

deathcaster

New member
שאול

רוקי עבר את ברט בטעות ? אחותך בטעות סתם סתם צוחקים אני חולה על רוקי

אם כבר מדברים עליו

אז בערוץ E! שאני לא יודע מה המספר בכבלים ובלוין היה סיפור דה רוק על הסרט המומיה 2 סתם העברתי שאפילו לא שמתי לב למספר הערוץ היה שם קטעים מהסרט ומאחורי הקלעים הדגש היה דה רוק והוא סיפר את החוייהשלו מהסרט הספקתי לראות רק 20 דקות

למעלה