בקשר לאתמול-

B עדי

New member
בקשר לאתמול-

מה עם כל הקטעים שראו שצילמו ב"לחיי מיכאלה" ולא היה משו על זה שמשה חוזר?!?!?!?!?!

yoooni

New member
סתם עבדו עלינו

הראו את משה כאילו הוא צופה במופע שלהם אבל זה היה סתם קטע שלקוח מתקופה אחרת בסדרה.

GILADOS

New member
מי עבדו עלינו? איפה הראו? אני רואה שאני לא מעודכן, אתה יכול להסביר לי במה מדובר?

גיגי123

New member
כן...חחח אני יסביר

נכון היה את לחיי מיכאלה?!?! אז היא אומרת שהראו את משה וזה לא יכול להיות שהוא לא חי.. זהווו

אבל...

אבל גם הראו קטע שאסי לבושה במין שמלה שחורה כזאתי קצרה וביצ'ית... וגיא לידה והוא אומר לה כזה:" השתגעת? הדבר שאני הכי רוצה זה ילד ממך?!" ולדעתי זה מהפרק שמשדרים ב- Ynet ... אתם לא חושבים... יו, אני חייבת לראות את הפרק הזה... מישו יודע מתי ההקרנה שלו ב-HOT3?! אם כן, שרשרו.

../images/Emo163.gifבובה תקראי את מה שכתבתי-

''מיכאלה-פרק 121 כל הפרטים-רק כאן
'' יש שם את כל הפרטים על הפרק הזה. שמעתי שבהוט 3 זה ישודר בעוד כחצי שנה. כתוב שם הכל. זה די ארוך,אבל שווה לקרוא

בואנה תרגעע! מאיפה אני יודעת ../images/Emo163.gif

כל דקה משרשרים פה 1000000000 הודעות אני יגיד למטה זה לא יהיה ואח''כ אתה תתחיל להתעצבן עליי?! אז נתתי את השם מה הקטע שלך? חשבתי שאתה ילד חמוד.מסתבר שטעיתי..
אבל בגדול

GILADOS

New member
אבל אם את לא אומרת באיזה שרשור זה איך ידעו לאן להגיד? תחשבי קצת, את אומרת לקרוא לאנשים לקרוא איזו הודעה שלך, ואת אפילו לא אומרת איפה זה? מה נסגר? אז מה, שאנשים יחפשו בעצמם בכל השרשורים?

GILADOS

New member
איך ידעו באיזה שרשור כתבת את ההודעה הרי לא כתבת את זה בהודעה חדשה, כתבת את זה בתוך שרשור, אז מאיפה ידעו לאיזה שרשור להיכנס? הם צריכים לנחש?

למעלה