בקשר לאתמול

מגושקה

New member
בקשר לאתמול

ראיתי קצת לדבר על הרצח הנורא, נראה לי שבתור פורום של ג'קו זה כן צריך להאמר. מבלי להיכנס לפוליטיקה (כי תודה לאל היה לנו יותר מדי ממנה) כולנו ראינו מה שנאת חינם יכולה לעשות לאדם, ושבוע שעבר התברר לנו שהפחדים הכי נוראים אכן יכולים להתגשם, ורצח יכול להתבצע אפילו כעת (ולא לפני אלפי שנים) בגלל שנאת חינם. כמה נורא, עצוב ומתסכל. אז הנה, משהו קטן לכל הנאנסי בויים: http://www.youtube.com/watch?v=I-qxGw2XIRU (תקשיבו למילים בהתחלה)

כן שמח שהעלית את הנושא..

אני מאוד מזדהה בגלל שיש לי המון חברים מהקהילה והם אנשים מדהימים ואין לי מובן למה לעשות מעשה נבזה כזה למישהו רק בגלל העדפה מינית שלו. כולנו בני אדם בסופו של יום ואנשים שוכחים את זה לצערי

שונית 7

New member
אני איתכם כמובן

תמיד הייתי...אני שופטת כל בן אדם לגופו של עניין ללא הבדל עידה דת מין ...אבל לצערי לא כולם ככה וחבל..

thanks (הקשבתי למילים בהתחלה)

אתמול דיבר בעצרת מדריך פצוע על כסא גלגלים ואמר דברי אמת: אנחנו חברה חולה. משפט הכי ממצה בעולם... החיסונים למחלה טרם פותחו....

Nova5

New member
אירוע פשוט מזעזע

ואפילו מפחיד. איך מרגישות משפחות של הקורבנות חפים מפשע שידעו שילדיהם הלכו להעביר זמן במקום תומך, חם ובטוח... ולמה לא הייתה שם אבטחה/שמירה?... אגב אני בטוחה שזה מעשה של איזה פסיכופט. ועד שהוא מסתובב חופשי - אנשים נמצאים בסכנה ממשית. מצד שני - זאת בהחלט סיבה טובה לכולם לעשות חשבון נפש

למעלה