בקשר לאפי...

MoRiNuSh

New member
בקשר לאפי...

חח יש לי 2 שאלות! 1. איך קוראים לשחקן שמשחק את אפי..? 2. אפי אמור להיות ילד, נכון? אז למה ללא לקחו באמת ילד, ובמקום זה לקחו בנאדם מבוגר?!?! שקוף שהוא בן 20 ומשהו.. אה ועוד משהו לא קשרו ריקרדו הוא לא הסולן <לשעבר> של אב טיפוס? מה שמו האמיתי?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מצטרפת לשאלה......

אפי אמור להיות ילד, נכון? אז למה ללא לקחו באמת ילד, ובמקום זה לקחו בנאדם מבוגר?!?!

Better Man

New member
הפורום הזה מלא בטיפשים

אבל זאת לא התפעה, אחרי הכל הרבה טיפשים צופים בסדרה הזו. יצא לי לראות 2 פרקים בסדרה וראיתי את אפי, הוא לא אמור להיות ילד!, הוא בחור מפגר, כך כך קשה לראות את זה? אלוהים ישמור!????

lunaluna

New member
שוב פעם אותן שאלות

1. לשחקן שמשחק את אפי קוראים ירון עצמון. 2. אפי לא אמור להיות ילד, כבר הסברתי את זה בפורום אפי הוא מבוגר שסובל מפיגור ולכן הוא מדבר לאט ומבין דברים אחרת. 3. לשחקן שמשחק את ריקרדו קוראים אייל שכטר וכן הוא היה הסולן של אב טיפוס

MoRiNuSh

New member
אז למה..

אם הוא אמור להיות בנאדם מפגר..או מה שזה לא יהיה למה כשסוניה מדבר תעליו היא אומרת "הילד הזה.." או שירון אמר: "אפי, הילד שגר אצלנו.." ו Better Man אני בטוחה שאתה ממש לא יותר חכם ממני. לא הייתי בפורום הזה בעבר ככה שאין לי מושג מה דיברתם פה לפני.

lunaluna

New member
ככה סבתות מדברות

סבתה שלי וגם אמא שלי עד היום חושבות שאני ילדה קטנה ואני כבר ממזמן לא.

S w e e t Baby1

New member
חחחחחחח!

אל תכעסווו אבל זה באמת היה מצחיק השאלה הזאת!! נראה לךךךך בעיה בשבילהם להשיג ילד?!!?!? תחשביייי קצת! אפי הוא איש מפגר והוא חמוד לאללה!

LimiMimi

New member
הממ התשובות../images/Emo4.gif

1. אין לי מושג
2. הוא לא אמור להיות ילד.. אמרו שבגלל התאונה {אם אני לא טועה} יש לו פיגור והכל..

lunaluna

New member
זה לא קשור לתאונה

אפי הוא בחור הסובל מפיגור וזה הכל הוא לא ילד

shambi

New member
לא שמעתם על מקרים כאלה?

כמו קווין בייקון באחד הסרטים שלו ששיחק מבוגר אוטיסט ותעשו לי טובה! אם ההפקה תרצה ילד, היא גם תקח ילד ולא מבוגר שישחק בתור ילד!!

למעלה