בקשר לאלין...

Lironush17

New member
בקשר לאלין...

שלום לכולם! קוראים לי לירון, אני לומדת בהרצליה במגמת תקשורת. במסגרת המגמה עליי לעשות סרט גמר אשר ייקבע את ציוני בתעודת הבגרות, לכן חברים הקבוצה ואני החלטנו לעשות סרט דוקומנטרי על חיי אלין כלוקת תסמונת טוראט. הכרנו את אלין דרך הבלוג המפורסם שהיא פתחה והחלטנו להצטרף אליה ולעלות את המודעות של החברה לגבי התסמונת. יצרנו עם אלין קשר ועד היום היו לנו 2 ימי צילום. לאחר יום הצילומים הראשון היחסים דיי הידרדרו מכיוון ואלין חשבה שצחקנו עליה במהלך הצילומים, התנצלנו בפניה והסברנו לה כי זה לא היה כך. לאחר יום הצילומים השני היחסים השתפרו וכעת אנחנו בקשר טוב. אתם בטח שואלים את עצמכם, מדוע אני מעלה זאת בפניכם, ובכן הסיבה היא כזאת: לפני כשעה בערך אלין העלתה בפניי את ההצעה שנגיע אל המפגש של לוקיי תסמונת הטוראט ונצלם אתכם כאנשים רגילים כמו כל אחד ואת דעתכם האישית על אלין. פה בקשתי מופנת אל יו"ר עמותת אסט"י, גברת בת-שבע גרניט. גברת גרניט היקרה, בכדי לצלם במפגש של העמותה אנו זקוקים להסכמתך בנושא וכמובן שלא יוכנסו לסרט דברים לא רצויים או אנשים שלא מעוניינים להשתתף. בקשה לי נוספת אל שאר האנשים, אלין אמרה לי כי יש כמה אנשים, כמו תיקי וזיו שגן ואני בטוחה שיש עוד כמה אנשים כמוהם, אשר יסכימו להשתתף בסרט ולהגיד כמה מילים על אלין כבת אדם, כמו כולם. וכדי שזה ייקרה אני צריכה את הסכמתכם. לכן, אני מבקשת מכם לשקול עניין זה ברצינות רבה כי ישנה אפשרות שהסרט יגיע אל פסטיבל הסרטים, וזוהי שאיפתנו הקטנה ביותר בשביל הסרט הזה. יו"ר עמותת אסט"י, גברת בת-שבע גרניט, חברי העמותה- חברי הקבוצה ואני נשמח אם תאשרו את הסכמתכם בקשר להצעתה של אלין. אני מודה לכם מקרב לב על הזמן שהקדשתם לקריאת ההודעה, ותודתי תהיה גדולה יותר אם תסכימו להצעה. לירון.

היי לירון

ראשית ברוכה הבאה לפורום שלנו , שנית מפגש בית פתוח נדחה ממחר מאחר ותחזית מזג האוויר מבשרת על גשמים ורוחות המפגש הבא יהיה בעוד חודש . תודה לך על הפרוייקט שלקחת ואני מקווה שיהיו עוד מס' חברים שישתפו פעולה איתך.

Lironush17

New member
תיקון קטן..

אלין הפנתה את תשומת
י לכך שכנראה האנשים לא יסכימו להצטלם, אז אל תתייחסו אל הדברים האלה.. בקשתי כעת מתייחסת אל יו"ר העמותה, תיקי וזיו.. סליחה על הטעות, לירון

שביק

New member
לירון ערב טוב וברוכה הבאה

אני מברכת אותך/כם על היוזמה ובחירת הנושא. אני אישית אשמח לעזור לכן בכל אשר יתבקש. שמרי אתי על קשר, בפורום, מסרים או טל': 09-7408478. נזמין אותך/כם למפגש הבא בעוד חודש ונישמח לשתף פעולה. ב ה צ ל ח ה!!! שביק בת-שבע גרניט.

למעלה