בקשר לאירו-אוף....

falling angle

New member
בקשר לאירו-אוף....

תעסו לי קצת סדר בזמנים.... לדוגמא: היום יום ראשון, מוכרזים שניי אלבומים שיתחרו בינהם. וההצבעה ננעלת בראשון בחצות או בשני בחצות? דיי ברור שעדיף בשני בחצות! תנו עוד קצת פרטים: תהליך ההצבעה... מי בוחר את האלבומים? השיבוץ? וגם פה את האלבום הזוכה נקבל בתשואות עם השיר : we are the champions??...? ביי ביי

AeroTom

New member
We're the champions הוא כבר-

Over-Rated כפי ששמעתי...ואני אכן מסכים עם זה. האלבום הזוכה יתקבל אולי בשיר-No Surprize והמפסיד בגמר ב-Im Down...

SaintJohn

New member
אז ככה

קודם כל אנחנו נתחיל את העניינים עם מוקדמות הפלייאוף. מכיוון שישנם 14 אלבומים ויש עוד שני מקומות ריקים בשמינית הגמר, אנחנו נבחר עבור מקום אחד הופעה שאירו הוציאו, ועבור המקום הנוסף נבחר אוסף אחד וכך תושלם טבלת שמינית הגמר. לאחר מכן נעשה הגרלה שתקבע מי יתמודד נגד מי. בכל פעם נחשוף התמודדות חדשה, שיהיה מותח ומעניין. בקשר לזמנים: הפלייאוף יעבור מהתמודדות להתמודדות בכל יום ראשון, שלישי וחמישי בשעה עשר בערב. כלומר: היום ב22:00 תתחיל ההתמודדות הראשונה של שלב המוקדמות והיא תסתיים מחר בחצות. ביום שלישי ב22:00 תתחיל ההתמודדות השניה של שלב המוקדמות והיא תסתיים ביום רביעי בחצות וכך הלאה. הבהרה קטנה אך משמעותית: המטרה היא לא שייבחר האלבום הטוב ביותר, אלא האלבום האהוב ביותר עליכם. לכן, כשאתם נותנים את הבחירה שלכם תסבירו מה היו השיקולים שלכם, למשל: "באלבום כזה וכזה יש כמה שירים מצויינים, אבל אני מעדיף את השני דווקא כי הוא האלבום הראשון של אירוסמית' שקניתי ואני שומר לו חסד נעורים" או סתם פשוט: "אני בוחר את האלבום הזה והזה כי אני נורא אוהב את השירים האלה: 1,2,3", וכן הלאה. האלבום שיקבל את מירב הקולות יעבור לשלב הבא. לגבי תיקו במס' הקולות - אין לי כרגע שמץ של מושג מה נעשה. אם וכאשר ניתקל במצב כזה, אז נדאג לו לכשיגיע. הצעות לפתרון בעיית התיקו תתקבלנה בברכה. יש עוד שאלות: הכה את המומחה

AeroTom

New member
במקרה של תיקו-

אפשר להעביר את 2 האלבומים המשחקים לשלב הבא וכך יהיה משחק משולש בין שתיהם והאלבום שמתמודד מולם. או שנעבור לשיטה הישנה של זריקת מטבע...או במקרה שלנו-זריקת מפוחית קטנה ובמקום עץ או פאלי בוחרים Aero או Hohner...

בינג

New member
Tגב Hohner

שמעתי שזה חברה איכותית! כך שהמפוחית תעבוד הרבה! דרך אגב 2 - איזה אחלה של צלילים היא משמיעה! אני מתאמן על BPDG

למעלה