בקשר לאימון הפורום!!!!!!!

בקשר לאימון הפורום!!!!!!! ../images/Emo6.gif

היי זה עידו, רק רציתי למסור לדוד כפרי, לזאב לבן וכל הבאים לאימון הפורום שאני בא אך מה התאריך המדוייק ???? והאם זה יהיה שיעור אחר שיעור הכוונה ברצף??

ברוך הבא!

ואני מקוה שלא תסתבך עם בית-הספר
... האימון יהיה ב- 7.9.01, 14:00-10:00, בפארק הירקון, מול שיכון בבלי, מול רח´ קוסובסקי 52. יתקיימו 4 שיעורים, בני 45 דקות, 15 דקות הפסקה אחרי כל שיעור, ובסוף שיאצו מודרך קצר, ואז אוכל, שתיה ודיבורים עד שיימאס (או שנצטרך ליסוע הביתה
) בבקשה להירשם לאימון, גם כדי שנדע כמה אנשים מתכוונים להגיע וגם כדי שתהיה לנו רשימת-קשר של כולם: [email protected] להתראות!

אני רוצה להגיע אבל...

אתה אמרת שזה יוצא ביום לימודים, למה אתם לא עושים את אימון הפורום בזמן החופש?????? אם הוא היה בחופש הייתי נרשם עכשיו אבל אם אל אני צריך עדיין לחשוב על זה.... ביי עידו

מצטער, אבל ראית כמה קשה היה למצוא

תאריך שיתאים לכולם...
אולי בפעם הבאה?

מה לגבי הזזת השעה?

אני יודע, אני הצעתי בוקר... דיברתי עם סנסיי מילרוד וסנסיי גולדברג, והם הציעו שנעשה (אתם.. אני בצבא) את זה בשעות שהם נמצאים... בסביבות 2... זה אפשרי? רק רעיון...

שוב מציעים שינויים?! ../images/Emo10.gif

הרי אין לזה סוף... יש בינינו שבאים מרחוק, ונאלצים להתחשב באוטובוסים. יש גם שבת שצריך להתחשב בה (גם למי שלא דתי, בערב-שבת אין אוטובוסים). אם המורים סנסיי מילרוד וסנסיי גולדברג יוכלו להצטרף אלינו, נוכל לעשות שיעור חמישי (במקום ארבעה), אבל חלק מהאנשים ייאלצו לעזוב מוקדם
... ואני אחד מהם
... הם לא יכולים להתגמש קצת, ולהגיע יותר מוקדם?

אני אברר מתי הקו האדום מבחינתם.

תגובה ציונית הולמת תגיע ביום רביעי בלילה.. עד אז, אני בריווירה (לא הצרפתית, זו שאתם קוראים לה "נהריה"
)

היי אולי באמת תשנו את השעה!! ../images/Emo3.gif

אולי תשנו את השעה לשעות הצהריים ותתחשבו שילדים שיש להם ביה"ס ורוצים מאוד לבוא לאימון הפורום????? אולי נתחיל את זה מ1- בצהריים עד הערב????? טוב רק אם אתם מכונים, בבקשה..... עידו- תלמיד ביה"ס שפשוט רוצה לבוא

עידו - אם אתה לא יכול להגיע ב-10:00

בוא מתי שאתה יכול! עדיף מאוחר מלעולם לא...

ושאף-אחד לא יבין אותי לא נכון:

אני
מאוד
רוצה לעבוד איתם! אנשים מרשימים ביותר, עם יכולת גבוהה והרבה מה ללמד!

למעלה