בקשר לאהבה
חפירה

פנומן 72

New member
בקשר לאהבה ../images/Emo18.gif חפירה

בימים האחרונים הגעתי לשיאים חדשים עם חברה שלי בזוגיות. היא הביאה לי תובנות נוספות בכל מה שקשור לאהבה, תובנות שלא היו לי עד היום. קודם כל, הבנתי שלהגיד "אני אוהב אותך" זה לא הדבר הכי חזק שאפשר להגיד לבן או לבת הזוג; כי לאהוב אפשר כל דבר, אפשר לאהוב פיצה, אפשר לאהוב את ההורים, לאהוב את הכלב, אפשר לאהוב בכל תחום ולכן תחושת האהבה - אין בה משהו מיוחד באופן קיצוני. הדרגה הגבוהה יותר מהאהבה היא הרצון. להגיד "אני רוצה אותך" היא גבוהה יותר, כי זה חושף רגש אמיתי ולא ערטליאי כמו אהבה. כמו להגיד אני רוצה לטוס לחו"ל חושף רצון אמיתי למעשה, אבל גם כאן אפשר לרצות הרבה דברים ולכן זו לא הדרגה הכי גבוהה. הדרגה הגבוהה ביותר היא להגיד "אני צריך/ה אותך". זה מראה על חלל מסוים בצד השני שרק אני יכול למלא ולכן הוא מכיל בתוכו גם אהבה וגם רצון ביחד. אז להבא, תגידו "אני צריך אותך" - זה חזק הרבה יותר.

../images/Emo45.gif

אבל אנשים ימשיכו להגיב I love you, זה דבר ששטפו בו לאנשים את המוח.

זיקן

New member
מנהל
ואני גיליתי

שלהגיד "את רוצה נשיקה היום" זה מפיל אותה מהרגליים אפרקדן.. כן כן אני מיתכוון לירידה..

פנומן 72

New member
אז בוא ואאתגר אותך

נגיד אתה יוצא לדייט עם מישהי שהיא כוסית עולמית, משהו הכי חזק שאתה יכול לשער, והעניינים מתחממים והיא אומרת לך שהיא נורא רוצה שתרד לה בשירותים, אבל לא יותר מזה, לא סקס, לא שדיים, נאדה. רק ירידה ואחרי זה ייפרדו דרכיכם. אתה הולך על זה ?

זיקן

New member
מנהל
נישבע לך

היה לי תקטע הזה (לא עם כוסית עולמית) אחכ כאב לי הצוואר והברכיים והבת זונה הלכה ונישארתי מתוסכל ומרגיש כמו אידיוט נישבעתי שעוד פעם זה לא יקרה..

פנומן 72

New member
למה אתה צריך להרגיש כמו אידיוט ?

ואותן חסרות בינה סתומות שמוצצות לגברים במועדונים, האם הן חסינות מפני תחושת הטמטום ?

זיקן

New member
מנהל
הם לא מחוסנות

הם גם לא סובלות מטימטום הם נולדו ככה..

danisthegirl

New member
אבל

אם אתה רוצה מישהו אפילו שאתה לא צריך אותו זה גם ממש יפה שאתה רוצה להיות איתה אפילו שאתה לא צריך אותה,אפילו שבלעדיה אתה תסתדר מצויין,אתה עדיין רוצה להיות איתה. זה יכול להיות אפילו חזק יותר.

פנומן 72

New member
ממש לא

מה יכול להיות "חזק יותר" בבחורה שאני רוצה אותה אבל לא צריך אותה ? זה נשמע רע מאוד. תחשבי אסוציאטיבית ...

למעלה