בקשו ממני לשאול...

ארזS

New member
בקשו ממני לשאול...

האם הפורום הזה הוא לכל הסימולאטורים או רק לסימולאטורים שעוסקים בתעופה ובמטוסים ???

JuveFan

New member
כל הסימולטורים

מובן שרוב הסימולטורים שאנשים אוהבים הם סימולטורי תעופה, אבל מבחינתי בפורום יש מקום לכל סוגי הסימולטורים. מצידי תדברו פה על סימולטור שבו אתה משחק בתור חתול שמחפש עכבר...

צחקן

New member
לא יודע... אך יש לי שאלה:

ב"ה האם קיים סימולטור אטובוסים/אוניות/מנופים? .תודה מראש ללככווווווללםםם!?

omer landau

New member
מנופים??????????????

מה אתה רוצה לעשות בו לפרוק אוניות כל היום????? אוניות יש והרבה היה לי אחד ממש טוב אבל הוא לא עולה על האקס פי כמו הכוכב כחול ממש חבל המשחק הכי יפה שמשלב הכל הייתי מכור אליו חודשים גי טי איי וייס סיטי

צחקן

New member
כן.. ולא רק לפקרוק אוניות.גם מטענים

ב"ה כלמר לנווט את המנוף וכו'... . מה דעתך? ולגבי משחק האוניות: איה משחק זה?

omer landau

New member
לא יודע זה פשוט לא כיף

המנוף עומד במקום באות אוניות רכבות לא משנה מה ואתה רק מוריד מעלה מוריד מעלה מוריד מעלה זה משעחם אין בזה כלום אפשר לעשות כזה פשוט דו מימד ב C או משהו

צחקן

New member
אז איזה ססימוולטור אוניות יש לך?

ב"ה נכון להיום, אני לא כמכיר אחד כזה... . ויש למישהוא סימולטור אוטטובסוסים? MICROSOFT BUS 2004 אולי (חחח)
?.

omer landau

New member
יש משחק שבו אתה נהג מונית

ואתה לוקח נוסעים בניו יורק לא מכיר אוטובוסים

עומר cvfr

New member
18_Wheels_Of_Steel_Across_America

משהו כזה ניתן למצוא להורדה באימויל והוא נחמד ממש בהתחלה ואחרי זה הוא כבר לא

Doron Atik

New member
יש סימולטור לרכבות -

קוראים לו Microsoft train simulator. ואני רציני. ראיתי אותו פעם אחת, מצחיק לאללה!

barkai36

New member
למה מצחיק?

די רציני הסימולטור הזה. לאח שלי יש אותו ואני מניח שאם מישהו לומד לשלוט בו היטב הוא גם יוכל לדעת מה בדיוק לעשות באותו דגם של קטר במציאות. כמו כן יש גם כל מיני משימות עם דגמים ישנים וחדשים של רכבות

Daddy DJ

New member
סימולטור דיי משעמם

אתה פשוט יושב בתא של הנהג ברכבת וצריך להגיע לתחנות בזמן מסויים לדעת איפה להוריד מהירות איפה לפנות וכל מיני כאלה זה דיי משעמם אחרי נסיעה אחת יותר נכון אחרי שאתה מבין מה צריך לעשות שם

Doron Atik

New member
יהיו כאלה שיאמרו

את אותו הדבר על ה-Flight simulator: אתה פשוט יושב בתא של הטייס במטוס וצריך להמריא ולנחות, לדעת איפה להוריד מהירות, איפה לפנות וכל מיני כאלה. זה די משעמם... וכו' וכו'.
כל אחד ותחביבו הוא.

Daddy DJ

New member
צודק אבל

בתא הטייס יש קצת יותר התעסקות מבכתר רכבת חדשה שם חוץ ממצערת למהירות ומד מהירות אתה לא צריך כלום באותה הזדמנות מישהו אולי יודע אם יש אפשרות לטוס בפלייט סים שני אנשים באותו קוקפיט? (ברשת)

Doron Atik

New member
תנסה את ה-

Flight instructer. אמנם לא שני אנשים בו"ז, אבל אולי זה יעזור לך.

ezman2

New member
בקרוב...

נמצא בפיתוח גרסה 2 של ה- 767 PIC שבין אפשר תאפשר טיסה של שני אנשים על אותו מטוס למי שלא יודע ה- PIC זה התוסף הכי רציני מבחינת פונקציות הטסה ל- FS

הסימולטור רכבות שונה בהרבה מפלייט

סימולטור. הסימולטור רכבות זה ממש גז וברקס, אני לא יודע איך לא משתגעים ממנו אחרי 5 דקות. אין שום אקשן במשחק הזה. פלייט סימולטור שונה בהרבה, טיסה כוללת בתוכה הרבה יותר פעולות והרבה יותר אקשן מאשר נסיעה ברכבת על מסלול קבוע.

srami

New member
תנסה לתפעל קטר קיטור ללא עזרת המחשב

יש שם מספיק תעסוקה לשני אנשים - כמו בדבר האמיתי

למעלה