בקשות תוכנית 299

paradoxile

New member
בקשות תוכנית 299

בתקווה ויהיה מישהו(ז"א אופיר או גילי או מאיה או מישהו במערכת) שיתחשב באנשי הפורום אולי ויעביר את הרשימה לג'קי או שמא ג'קי יסתקל בה לבד נקבל את בקשותינו גם השבוע(תודה על OPETH שבוע שעבר יא ג'ק) ANYWAY תתחילו לשרשר...זה לא מזיק לבריאות
...

paradoxile

New member
אני אתחיל

כמה שאני אוהב את הלהקה הזאת WHO NEEDS ENEMIES? מתוך הראשון של COOPER TEMPLE CLAUSE

gloria23

New member
אני יגיד את זה עוד פעם ועוד פעם

ועוד פעם עד שמישהו יקשיב טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken טוואלב סטונס-12 stones broken זהו!

colddog

New member
קאניבל קורפס - נקרופדופיל

או לחילופין פוסט מורטום אג'קיוליישן

Daina

New member
בעקבות יומחמישי

יהיה מגניב לשמוע את גיי בר (ולא משנה בביצוע של מי
)

the papercut

New member
do the evolution-pearl jam

או משהו אחר מעולם הגראנג'(עשיתי היום ספיישל גראנג' אז אני מחוייב לשמוע שיר גראנג' עד סוף הלילה)

iliG

New member
זאת מחאה ?

אני לא ג'קי ולא מתיימר לדבר בשמו , אז קבלו את הדברים הבאים בשמי. כמוכם , גם אני מקשיב לתכנית. נתחיל בזה שיש אשכול בקשות בפורום כדי שהחברים בו יוכלו לבקש שירים שיושמעו בתכנית. משום מה יש לי הרגשה כאילו השרשור בקשות נהיה שרשור דרישות. אז אתם חייבים להבין כמה דברים(ופה אני מדבר מתוך הכרות עם הג'ק): 1.כל המוסיקה שאתם שומעים בתכנית מגיעה מהבית של ג'קי וחוזרת אליו אחרי התכנית. ל102fm אין תקליטיית מטאל/אלטרנטיב שיכולה למלא תכנית כמו הנקודה ולא תמיד יש את מה שאנחנו מבקשים לשמוע. 2.דבר שני הוא האופי של התכנית , המצב רוח של התכנית. לפעמים אנחנו מבקשים שירים שפשוט לא מתאימים לתכנית ולתמונה שיש לג'קי בראש. 3.לא צריך לקחת קשה את העובדה שלפעמים מבקשים שיר ולא מקבלים.מתוך 300 תכניות רק באחרונות היה קיים השרשור בקשות הזה.......ועד עכשיו היה אחלה

NiKi†a

New member
2 שירים זה מוגזם? ../images/Emo12.gif

Muse- Time is Running Out Hoobastank - Remember Me

למעלה