בקשות לסיוע בעבודות סמינריוניות

liorts

New member
בקשת סיוע בנושא עבודה סמינריונית בת

א.ג.נ. שלום רב, אני פונה אליכם במסגרת חיפושיי אחרי חומר בנושא "בחינת אפשרות יישום חוק ספריות ציבוריות באינטרנט - היבטי זכויות יוצרים". מחקרי מבוצע במסגרת עבודה סמינריונית לתואר שני במשפטים באונ' בר-אילן. מטרת העבודה היא לבחון האם הרציונלים העומדים בבסיס החוק האמור (אלו שמאפשרים דריסת רגל בשדות זכויות היוצרים של הסופרים) יכולים וחלים גם באינטרנט וזאת מתוך הנחת יסוד שהתנאים הנדרשים ליישומו מתקיימים גם באינטרנט (למשל הגבלת משך הצפיה, מניעת יכולת העתקה מלאה וכדומה). אודה אם תוכלו לסייע לי בהפניה לחומרי עזר רלוונטיים בתחום, לרבות פסיקה וספרות רלוונטית. בתודה, ליאור 0524-681777

michal7501

New member
מידע פורמלי ובלתי פורמלי (דחוף)

שלום. אני צריכה הגדרה של המונחים "מידע פורמלי" ו "מידע בלתי פורמלי", מה נחשב למידע שכזה ואם אפשר דוגמאות. ההקשר הוא לעבודה שאני עושה באשר לזוגות מתחתנים ואיך הם משיגים את המידע אותו הם צריכים עבור הצרכים הכלליים באשר לשירותים השונים הקשורים באירוע החתונה, כמו- אולם, צלם, מוסיקה ועוד... ובנוסף צרכי החתן והכלה בפרט, כמו- שמלת כלה, חליפת החתן, נעליים ועוד... אנא ענו בהקדם. תודה.

michal7501

New member
תגובה לתגובה

מה התגובה בדיוק? השאלה היא בנושא מידענות. תודה.

Fairywitch

New member
אני וחברה ללימודים כתבנו על נושא

דומה, והעבודה/מאמר נמצאים כאן בפורום, במאמרים, ויש שם את כל ההפניות הרלוונטיות ברשימה הביבליוגרפית.

למעלה