בקשונת :)

s a r a h13

New member
בקשונת :)

מישו יכול לתת לי קצת פרטים על כל אחת מהאיירון מיידנים? אני אשמח מאוד כי אני לא ממש יודעת משהו על הלהקה עצמה... :( נמנמנמ- ואגב, היא משנות ה-80 עד היום? תודה- משרה.

genz

New member
היא אפילו מסוף שנות ה-70

אלבום ראשון יצא ב-79', למרות שהלהקה הוקמה רשמית ב-76'. ברוס דיקינסון - הסולן הנוכחי. טייס מורשה, היה מועמד לנבחרת הסייף האולימפית של בריטניה (היה מדורג 3 בעולם) והכי נמוך בלהקה. הצליח לשבור חלון רק עם הקול שלו. החליף את פול דיאנו אחרי שני אלבומים. פרש ב-93' בשביל קריירת סולו וחזר ב-99'. דייב מוריי - גיטריסט. עזר להקים את הלהקה, הגיטריסט היחיד שנשאר מהדיסק הראשון ועד עכשיו בלי לפרוש. עם יש איזשהו סולו ממש מהיר בשיר, זה בטח משהו שהוא כתב ומבצע. אדריאן סמית' - גיטריסט. כל הלהקה אומרת שהוא היבש מביניהם, הגיטריסט הכי נסיוני בלהקה (הוא היה מחליף את המיתר E הנמוך בגיטרה שלו במיתר של גיטרת באס באלבומי סולו של דיקינסון). החליף את דניס סטראטון אחרי אלבום אחד. פרש ב-88' וחזר ב-99'. בין לבין הוא עזר לבדיקנסון עם האלבומי סולו שלו. ג'אניק גרס - גיטריסט. הפוזאיסט הכי גדול בלהקה, עושה גם יותר פאשלות משאר חברי הלהקה בגלל התרגילים שלו. פעם אחת הוא נפל מהבמה ונפצע וכשלקחו אותו באמבולנס הוא פתאום התעורר ושאל "מי עושה את הסולו שלי?!". החליף את אדריאן ב-88' אחרי שאדריאן כאמור התחנן בפניו שיקח את מקומו. סטיב האריס - באסיסט. הנשמה של מיידן, מקים הלהקה הרשמי, כותב הכי הרבה חומר בלהקה, אוהד ווסטהאם מושבע. הבחור כנראה לא מזדקן, כי הוא נראה עכשיו בדיוק כמו שהוא נראה לפני 20 שנה... ניקו מקבריין - מתופף. הילד הקטן בלהקה, יעשה הכל כדי לחתום לכולם על הכל, והכי פעיל מבחינת תקשורת עם המעריצים בלהקה. משתמש רק בפדל באס אחד וקיבל קרדיט כתיבה על שיר אחד בלבד מאז שהוא הצטרף. החליף את קלייב בר אחרי שלוש אלבומים.

לא , הוא השתמש בדאבל פדאל ..

רק בשיק אחד מתוך dance of death זה לא אומר שהוא משתמש עכשיו בדאבל פדאל

NYMets Man

New member
אחי... הוא השתמש גם בהופעות

החל מהשנה הזאת.. למשל ברוק אין ריו של לפני שנה

maiden king

New member
הנה בבקשה

בקישור הזה את יכולה לקרוא את הביאוגרפיה של מיידן

למעלה