בקשה..

linkin 101

New member
בקשה..

יש מצב שמישהו מוצא איזה אתר עם מילים לשירים מהאלבום החדש? יש מילים שאפשר להבין אותם בכמה צורות אז פליז
תודה מראש

hitchhiker218

New member
חה חה בבקשה=]

פשוט אני מכורה לאתר הזה... קשה לי לשמוע שירים בלי לדעת מה המילים אז אני חורשת עליו. יש שם את הכל אז הוא די שווה:)

linkin 101

New member
כן אבל...\=

המילים של The Little Things Give You Away לא נכונות בכלל, זה של שיר אחר בכלל וגם Hold Noting Back שמופיע שם זה לא של לינקין =O זה בטח מהזיוף או משהו אבל כל השאר בסדר! חח תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

hitchhiker218

New member
איזה מנוולים!

גררררררר! אין על מה... אבל אני מיצטערת שהטעתי אותך.. אם אני אמצא את מי שכתב את זה הוא יחטוף לום לפרצוף. בקטנה=] תעשה כאילו אתה יודע
תאלתר

LPMCR

New member
בדיוק באתי לשאול אם זה המילים הנכונות

XD נו טוב... איך אפשר לדעת מה המילים הנכונות בטוח ?

hitchhiker218

New member
אין לי שמץ...

אני אקנה את הדיסק אז אולי יש את הליריקס בחוברת, אז אם את לא תקני אני ארשום לך ולכל מי שירצה, למרות שאני בספק אם זה יהיה...

SuperTom

New member
אם זה לא פורסם בשום מקום רשמי עדיין

אז אין, בגלל זה לא פירסמתי ליריקה מהאלבום החדש מלבד What I've Done באתר. תחכו עד סוף השבוע (בתקווה שעד אז העותק של MTM יהיה בידיי) או עד ש-LP.com או אתרים רשמיים אחרים של הלהקה יועילו בטובם להעלות אותם. אבל אם אתם ממש לא יכולים לחכות, הייתי מציע את LPA, זה כנראה המקום הכי קרוב לליריקה הנכונה שתמצאו ברשת: http://lpassociation.com/popup.php?f=108

LPMCR

New member
אני דווקא כן מתכוונת לקנות אותו

אבל תודה לכם!! אני דווקא צריכה את הליריקס עכשיו כי זה מעצבן לזמזם שיר בלי לדעת את המילים

LunaticPark

New member
הספר הקטן הזה שבא עם הכל הדסיקים פורסם מזמן

כמה ימים לפני יציאת האלבום ומין הסתם יש שם את כל המילים

למעלה