לא הבנתי את השאלה.
מה זה - "איזה בריי בפרק האחרון ?!" את אולי מתכוונת איפה בריי?? אז ככה. ספוילר. למטה. בעונה החמישית לקראת הסוף בין פרקים 40 ל 50 ראו אותו באיזה אי, כעבד. יעני שבוי !!! יחד עם קייסי והשומר עצמו שאסרו אותו, ועוד כמה מוכרים. וזהו !!!! לא ראו את פרצופו עוד. אני חייב בנוסף לומר עוד משהו, אם הסדרה הייתה תלויה בי, הייתי ממשיך לה עונה 6 שלה אבל..יעני, שאחרי שעונה 5 ניגמרה כשהם עולים על ספינה ומפליגים אל הלא נודע, אז הייתי ממשיך את עונה 6 בתסריט הבא: החבר'ה מגיעים לאיזשהו אי מסתורי שלא גילו אותו אף פעם, בהתחלה בחוף הכל ניראה שומם וריק ורק ג'ונגלים יש שמה. אבל ככל שניכנסים יותר ויותר לעומק האי מגלים לתדהמתם עולם מוזר, כל המבוגרים, אבל כולםםםםםם... נימצאים באי הזה, ובעצם אף אחד לא הושמד ולא מת. ובאי הזה נימצאים כל המבוגרים, ומיתוך האי הזה יש את "התרופה" לעצירת הנגיף בכל העולם. וכל העונה ה 6 הם בעצם במרדף אחרי התרופה שתציל את העולם, וכמובן שתיהיה בעונה ה 6 הרבה סכנות לחבר'ה כמו, שיהיו כמובן חבורה רעה כמו הטכנוס למשל שתנסה לאורך כל העונה למנוע מהם למצוא את התרופה וכמובן לקחת אותם בשבי, ולעשות סחר במבוגרים, ושבעצם עכשיו המבוגרים ניתנים להצלה ע"י הצעירים. מפה לשם, העונה ניגמרת בכך שהצליחו לנצח את הרעים, למצוא תרופה לנגיף, ולהחזיר את המבוגרים לעולם ולהשיב את הסדר על כנו. ואז הייתי עושה סדרה יעני עונה 7 "השבט- הדור הבא" שמראים את הבנים של החבר'ה הצעירים כיום. נו, מה אתם אומרים??? אחלה תסריט אה?! הלוואיי וזה היה קורה