בקשה למישהו יש פה קישורים לאתר/ים של קליפים\וידיאו של קרבות מפורסמים של טייקר? ירדן
ל לומדת קסם New member 16/4/02 #1 בקשה למישהו יש פה קישורים לאתר/ים של קליפים\וידיאו של קרבות מפורסמים של טייקר? ירדן
ע על האש New member 16/4/02 #2 ירדני...../images/Emo140.gif יש בקישורי הפורום בקטגוריית ההורדות קישור לקרב בין אנדרטייקר לריק פלייר מרסלמנייה 18 תהני
ירדני...../images/Emo140.gif יש בקישורי הפורום בקטגוריית ההורדות קישור לקרב בין אנדרטייקר לריק פלייר מרסלמנייה 18 תהני
I itaikadosi New member 17/4/02 #1 אולי............. אני יודע שאחותה בת עמי אוהבת wwf היא הייתה איתי בצופים
ל לומדת קסם New member 17/4/02 #5 זו אני../images/Emo9.gif דד מן, מה שלומך? הרבה זמן לא דיברנו...! איתי, אותך אני זוכרת, יותר נכון את הקלטות... הן ממש טובות! בכל מקרה, תודה על הקישור, אני אוריד את זה
זו אני../images/Emo9.gif דד מן, מה שלומך? הרבה זמן לא דיברנו...! איתי, אותך אני זוכרת, יותר נכון את הקלטות... הן ממש טובות! בכל מקרה, תודה על הקישור, אני אוריד את זה
D Dead Man WalkinG New member 17/4/02 #6 מה ????????????? דד מן ? דדן מן? אתה לא זוכרת איך קוראים לי שכחת בטח גם את כל הקטעים בחופש הגדול שעבר , נעלבתי
מה ????????????? דד מן ? דדן מן? אתה לא זוכרת איך קוראים לי שכחת בטח גם את כל הקטעים בחופש הגדול שעבר , נעלבתי