בקשה

ricardo kaka

New member
בקשה

מישהו יכול להשים פו תמונה של זה שעושה את הקול של קרטמן? אני חייב לדעת מי המופרע שעושה את הכול שלו

negy1993

New member
ובקשר לזה

ראיתי עכשיו את מה שענית לי אז, שהם הוזמנו לטקס האוסקר........ אז עכשיו אני שואלת, לאיזה קטגוריה? הם זכו? תודה לעונים

g a g a

New member
השיר Blame Canada היה מועמד לאוסקר

אבל בסופו של דבר השיר של פיל קולינס [You'll Be in My Heart, מהסרט טרזן] זכה בפרס

negy1993

New member
דווקא Blame Canada?

אני חייבת להגיד, שבצדק. השיר בלאיים קנדה הוא אמנם שיר נחמד, אבל לא יפה מספיק. השיר מטרזן הרבה יותר יפה. למה לא שמו שירים אחרים יותר יפים, כמו בריין בויטאנו? או אולי אפ דר? אבל זו דעתי.....על טעם ועל ריח

jamoosa

New member
צ'ובאקה!../images/Emo218.gif

אני חושבת שצ'ובאקה היה אמור להיות מגניב אם הוא היה מתמודד... מהפרק עם סטרווין מרווין בחלל!

g a g a

New member
אני חושבת שכל שיר בסרט הזה

היה לא פחות מגאוני. יצירת מופת אחת אחרי השנייה. ואני לא צוחקת. אז עם כל הכבוד לפיל קולינס (ויש כבוד) - בליים קנדה שולט

negy1993

New member
אני מסכימה עם מה שאת אומרת

כל שיר הוא באמת גאוני, במיוחד בהתחשב בעובדה ששני אנשים פסיכים כותבים אותו, את המנגינה שלו...בעצם הכל! (מוכשרים...
). אבל השיר הזה ספציפית, לא שלא אהבתי אותו, אבל לא התחברתי אליו כמו לרוב השירים האחרים. והוא גם פחות יפה לדעתי. חוץ מזה שמגיע להם להתמודד על יותר פרסים...אין אוסקר "תוכנית השנה" או "יוצרי השנה" או משהו כזה?

g a g a

New member
בריאן בויטנו שיר קלאסי../images/Emo99.gif../images/Emo106.gif

אני מתה על השיר הזה גם בגרסא של הסרט וגם בגרסא של ההופעה החיה של הלהקה DVDA
שיר ענק
חפשו ביו-טיוב את השיר בגרסת הלייב!

negy1993

New member
מסכימה מאוד../images/Emo45.gif

למרות שאני אישית מעדיפה את הגרסא של הילדים, סתם כי אני מתה על הקולות שלהם
קישור לקליפ למי שלא ראה

g a g a

New member
יצא לך לשמוע אותו?

אם לא - לרוץ ולשמוע את השיר
ובמקביל, כדאי גם להעיף מבט במילים תוך כדי :)

למעלה