בקשה

z dead

New member
בקשה

שדרו היום ב"חמישיות" כתבה על לימונד במהלכה הראו קטן ממשחק תיכונים עם מהלך פשוט לא ייאמן שלו בו הוא חוטף כדור עובר במהירות העצומה שלו שני שחקנים שהיו לפניו ודופק דאנק עוצמתי ברמה פסיכופטית בשתי ידיים עם שני שומרים שאורבים לו מאחורה. אם מישו יוכל להקליט את הקטע הזה בשידור החוזר של חמישיות ולעלות זה יהיה נחמד. תודה מראש.

יש שידור חוזר של התכנית

היום ב-21:55 בספורט, גם בספורט 5+ יש הרבה שידורים חוזרים במהלך השבוע, נסה לבדוק. הכתבה הייתה נדמה לי בתחילת הרבע הרביעי בתכנית.

z dead

New member
אבל..

אין לי כרטיס טלוויזיה במחשב. אני צריך את זה למחשב. אלא אם אתה מכיר אולי אתר שנותן לראות בחינם את ערוץ הספורט ממנו אני אוכל להקליט בעזרת תוכנה שמצלמת את המסך?

wais

New member
יש שידור חוזר של המשחק?

כמובן אלבה מול ירושלים? או איזה תקציר באינטרנט? תודה

bobas

New member
אתה..

אוסף חומרים על לימונד ומעביר אותם לאדשלטיין? לדרוקר??? :) אם כבר, אל תשכח לשלוח העתק לניקס (קבוצתי האהובה) , ולמשתמשי צ'ה שלימונד (אצל רובם ) לא יכול לשחק בהפועל יען כי הפועל קבוצה "גדולה". :)

z dead

New member
לא לניקס

כבר יש שם את מרבורי,ורובייסון,ופרנסיס ועוד איזה מישו שמשחקים בתור 1-2...העמדה הזו מפוצצת אצלהם. מיאמי דווקא יישב עליו טוב ליד וויליאמס ו-וויד,כשפייטון הזקן יעלה לכמה דקות כשלימונד יתעייף מלשחק פעם כמחליף ראשון לוויד ופעם כמחליף ראשון ולוויליאמס,או בחמישיה ליד וויד. גם קליבלנד זה סבבה...ליד לברון ולארי יוז בקו האחורי כשדיימון ג'ונס או אריק סנואו החד-גוניים משמשים כמחליפים שלו. ועוד כמה קבוצות,אבל לא לניקס..לא מסתדר.
אבל אני בשמחה מצד שני הייתי לוקח את דיוויד לי מהניקס לנהריה. שולח לאדלשטיין? מי זה? אתה מתכוון לפרשן עם הדיקציה הנוראית בערוץ הזקפה הלאומית של מכבי? למה שאני אשלח לו קטעים? כולה פרשן.. משתמשי צ'ה? מה לאוהדי בית"ר ומכבי לכדורסל?

bobas

New member
רק לא מיאמי..

השנואה. אגב,יש לך ספק שלימונד לא יישאר בנהריה בעונה הבאה?? תזכור,מכבי "אוהבת"שחקנים שמנצחים אותה.(טפירו ,ועדי גורדון,קוז'יקרו ועוד קיבלו הצעות מפתות ממכבי לאחר שניצחו את מכבי..) האם לימונד הוא הבא בתור??? לגבי אדלשטיין ,הוא התקדם ,הוא פרשן בליגת התיכוניסטים עכשיו ,מטיף להשתלבות ישראלים בליגה. שום דבר לא השתנה .אין חדש אצלו . :))

z dead

New member
אבל מיאמי יושב עליו טוב

אין מה לעשות. אני לא מת על מיאמי בגלל רענן כץ אמנם אבל את דאלאס אני שונא יותר. וקבוצה עם שאק ו-וויד קשה לשנוא למרות כץ,אפילו שיש את אנטואן ווקר המעצבן ואת אלונזו מורנינג שהוא די זבל בן אדם במובנים של ספורט ונאמנות לקבוצה..אחרי מה שהוא עשה לנטס שקבלו אותו אחרי מחלה ותקופה מאוד ארוכה בלי לשחק וגם עם חוזה מכובד ויחס הוגן לאורך כל תקופת השיקום שלו והוא "פרש" לו כי ראה שהנטס לא מועמדים לאליפות רק כדי לחזור מ"פרישה" הישר למיאמי כדי לזכות באליפות בכל מחיר. ועם כל זה נובציקי יותר מעצבן וגם בכיין וגם שחקן שלולא האיזורית שמיושמת בNBA רק בשבל לפתוח את השוק באירופה לא היה הופך לסופר-סטאר,וג'וש הווארד שחקן מגעיל,לא ספורטיבי,ומלוכלך. חוץ מזה שהם על הנייר פייבוריטים ברורים לזכות באליפות כשכל שחקן בכל עמדה הוא מהטובים בליגה כולל הספסל,וזה למרות תקרת השכר..אז שימותו. ברור שהייתי מעדיף את הניקס,אבל לא יושב טוב..חוץ מזה שרביב עוד צריך לקחת טבעת אליפותNBA ובניקס זה לא יקרה לצערי. לא נראה לי שלימונד יילך למכבי,פשוט כי הוא יודע שהוא כנראה לא יראה דקות משחק...נראה לי שאחרי הטראומה בי-ם הוא לא יחזור על אותה טעות,לפחות אני מקווה שלא,לא שהוא לא יכול לפתוח בחמישיה במכבי ביורוליג...אם בורשטיין/אליהו/הלפרין יכולים,הוא לא במאה אחוז יכול,אלא בכמה מיליארדי אחוזים. אדלשטיין מטיף להשתלבות ישראלים? הוא בטח מתכוון לארנולד,שארפ,בריסקר,והחברים.

bobas

New member
אל תספיד את דטרויט ..

הפיסטונס מועמדים חזק לאליפות השנה. בטח ובטח שהגיע אליהם השחקן האהוב עלי מכל "כריס וובר." כפרע עליו. למרות שהוא מעבר לשיאו הוא עדיין שחקן נפלא. לימונד? אם הדון ירצה אותו ויציע לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה ?? אנלא בטוח שלימונד לא יגיע לשם.

למעלה